Ξάνθη όπως ΟΦΗ: Ο θάνατός σου, η ζωή μου

18:40 | 21/09/2018

Το ραντεβού της Κυριακής είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι.

Ο ΟΦΗ πάει στην Ξάνθη για την πρώτη του νίκη και το πρώτο βήμα της αντεπίθεσης στο πρωτάθλημα, αλλά το ίδιο αναζητά και η ακριτική ομάδα που μετά από 3 αγώνες στη Super League δεν έχει νίκη.

Οπερ σημαίνει πως δεν θα είναι υπερβολικό να πούμε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση (Κυριακή 16:00, ΕΡΤ) χαρακτηρίζεται ως "ζωής και θανάτου" και για τις δύο ομάδες. Μην ξεχνάτε πως η Ξάνθη έχει μόλις 2 βαθμούς (οι ισοπαλίες με Ατρόμητο και Παναιτωλικό), ενώ ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, η ακριτική ομάδα είχε πιο εύκολο έργο σε σχέση με τον ΟΦΗ, αφού είχε δύο παιχνίδια στην έδρα της, ενώ το συγκρότημα του Παπαδόπουλου ξεκίνησε στη Ν.Σμύρνη, πήγε στο Αγρίνιο και μετά έπαιξε εντός με τον ΠΑΟΚ.

Αμφότερες οι ομάδες αναζητούν εναγωνίως το πρώτο τους τρίποντο για να πάρουν τα πάνω τους και να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Εκτός αυτού, το αποτέλεσμα του κυριακάτικου αγώνα θα δώσει σχετική ώθηση ενόψει του μεσοβδόμαδου για το κύπελλο στο ίδιο γήπεδο. Μπορεί να μιλάμε για δύο διαφορετικά παιχνίδια, αλλά η σημασία είναι μεγάλη. Το κύπελλο είναι μία διοργάνωση που ΟΦΗ και Ξάνθη θέλουν (και μπορούν) να προχωρήσουν μακριά. Οψόμεθα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.