Ξεχώρισαν στα Χανιά οι αθλητές τένις του ''ΗΡΑΚΛΕΙΟ''

10:45 | 09/04/2022

Το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου έγινε στα Χανιά το 2 ο Παγκρήτιο Πρωτάθλημα Τένις για Αγόρια και Κορίτσια 12 και 16 ετών.

To «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» σε συνέχεια των επιτυχημένων εμφανίσεων των αθλητών του, κατάφερε να κερδίσει τις τρεις από τις τέσσερις συνολικά κατηγορίες, αφού οι αθλητές-τριες του κατέκτησαν 8 πρώτες, δεύτερες και τρίτες θέσεις.

Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» και σε αυτό το τουρνουά συμμετείχε με 15 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες ως εξής: Κατηγορία 12 ετών: Γιώργος Αποστολάκης, Βασίλης Κληρονόμος, Γιώργος Τρούλης, Βασιλεία Αγουρίδα, Ελευθερία Βασιλάκη, Μιχαέλα Βιανιτάκη, Ρωξάνη Ζαχαράκη, Ελένη Λεβαντάκη και Βασιλίνα Πανταζοπούλου.

Κατηγορία 16 ετών: Νικόλας Αμανάκης, Δημήτρης Μπουνάκης, Βασίλης Τζωρμπατζάκης, Αλίκη Ζαχαράκη και Μαρία Ζαχαράκη.

Στην κατηγορία κορίτσια 12 ετών οι αθλήτριες του Ομίλου σάρωσαν, κατακτώντας όλα τα μετάλλια της κατηγορίας. Την πρώτη θέση κατέκτησε η Ελένη Λεβεντάκη που στον τελικό κέρδισε την Ρωξάνη Ζαχαράκη 63 75, με την Ζαχαράκη να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο. Στους ημιτελικούς που έγιναν νωρίτερα τις τρίτες θέσεις κατάκτησαν η Ελευθερία Βασιλάκη που έχασε από την Λεβεντάκη 62 63 και η Βασιλίνα Πανταζοπούλου που έχασε από την Ζαχαράκη 63 63. Στην ίδια κατηγορία στην οκτάδα μπήκαν η Αγουρίδα και η Σταματάκη, ενώ στην 16αδα παρέμεινε η Βιανιτάκη.

Ο Γιώργος Αποστολάκης, ήταν ο νικητής της κατηγορίας αγόρια 12 ετών. Ο Αποστολάκης στον τελικό επικράτησε του Μαρκαντωνάκη (Ο.Α. Σούδας) 63 63. Στον ημιτελικό κέρδισε τον συμπαίκτη του Βασίλη Κληρονόμο 60 62, ο οποίος πήρε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Ο Γιώργος Τρούλης μπήκε στην οκτάδα αφού κέρδισε τον συμπαίκτη του Κωνσταντίνο Αποστολάκη, ενώ ο Αποστολάκης παρέμεινε στους 16.

Στα αγόρια 16 ετών, Δημήτρης Μπουνάκης πήρε την πρώτη θέση, κερδίζοντας στον τελικό τον Κόκκαλη (Γ.Σ. Λυβικός) 64 64. Ο Βασίλης Τζωρμπατζάκης, έφτασε στην οκτάδα αφού κέρδισε τον Περδικάκη (Ο.Α. Σούδας) 42 24 (9). Ο Νικόλας Αμανάκης παρέμεινε στους 32.

Τέλος στην κατηγορία κορίτσια 16 ετών, την τρίτη θέση κατάλαβε η Αλίκη Ζαχαράκη, που στον ημιτελικό έχασε δύσκολα από την Δημητριάδη 57 63 75. Η Μαρία Ζαχαράκη έχασε στις 16 από την Σινάνη (Ο.Α.Σούδας) 75 64.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλους τους αθλητές για τις διακρίσεις και την προσπάθεια που κατέβαλαν, τους προπονητές τους κ.κ. Μανόλη Δολιανίτη, Κώστα Τζιγκουνάκη και Νίκο Μελισσουργάκη για το έργο που επιτελούν και τους γονείς για την στήριξη των παιδιών τους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.