Ξεφεύγει η Επισκοπή, 2ος ο Γιούχτας, γκέλα για Ηρόδοτο - η βαθμολογία

17:12 | 24/11/2019

Τι έγινε στα ματς του β' γύρου του κρητικού ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η Επισκοπή κέρδισε 2-0 τον ΠΟΑ και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση, ενώ από κοντά ο Γιούχτας που έφυγε με το διπλό από τον Άγιο Νικόλαο. Νέα γκέλα για τον Ηρόδοτο.

ΕΠΙΣΚΟΠΗ-ΠΟΑ 2-0

Η ομάδα του Βέλιτς επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ισοπαλία με τον Ηρόδοτο, επικρατώντας 2-0 του Ατσαλένιου. Ο ΠΟΑ μπήκε καλύτερα στο ματς, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που στο 30' προηγήθηκαν με τον Τσιριγώτη, ενώ στο 53' ο Τιάγκο διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 79' ο ΠΟΑ έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή -με δεύτερη κίτρινη- του Σαμουηλίδη.

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ-Ρεθυμνιακός 1-1

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τις ευκαιρίες στο ξεκίνημα του αγώνα, ενώ και ο Ρεθυμνιακός βρήκε τις δικές του στη συνέχεια όταν ισορρόπησε το ματς. Στο 50' οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν με τον Αλχασάν, ενώ το ΣΥΝΚΑ, αφού πρώτα δημιούργησε και έχασε ευκαιρίες, έσωσε την παρτίδα στο 79' με τον Σινγκ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ-ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ 1-1

Ένας πρώην του ΠΟΑ, ο Καρλίτο, με γκολ-φάουλ στο 88ο λεπτό βύθισε ακόμα πιο πολύ τον Ηρόδοτο στην εσωστρέφειά του. Το τελικό 1-1 έρχεται να προστεθεί στο σερί της... γκέλας που έχει ο «Ηρο» στα τελευταία παιχνίδια που τον έχουν φέρει μακριά από την κορυφή. Οι γηπεδούχοι, χωρίς τον Σουργιά στον πάγκο, προηγήθηκαν με τον Κατσαρό στο 65', αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

ΑΟΑΝ-ΓΙΟΥΧΤΑΣ 0-1

Σπουδαία νίκη για την ομάδα του Μηνά Πίτσου που συνεχίζει την ανοδική της πορεία. Ο Γιούχτας είχε τον έλεγχο του αγώνα και τις ευκαιρίες και τελικά το γκολ ήρθε από την προσωπική ενέργεια του Σφυρογιαννάκη στο 75ο λεπτό. Με το τρίποντο αυτό το συγκρότημα των Αρχανών ανέβηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα του κρητικού ομίλου.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:

1. Επισκοπή 23
2. Γιούχτας 17
3. Ηρόδοτος 16
4. ΑΟΑΝ 12
5. Ρεθυμνιακός 11
6. Πανακρωτηριακός 11
7. ΠΟΑ 10
8. ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ 8
9. Πόρος 2

* Ρεπό ο Πόρος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τέλος ο Σουργιάς από τον Ηρόδοτο

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.