Ξεκάθαρα τα πράγματα: Έτσι μπαίνει πλέον οφ ο ΟΦΗ

09:15 | 02/03/2025

Κρίσιμο το αποψινό παιχνίδι κόντρα στη Λαμία στο «Γεντί Κουλέ» (17:00).

Τα αναλύσαμε και χθες. Τα πράγματα είναι, λοιπόν, απλά. Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει απόψε στις 17:00 (Cosmote Sport 1) στο «Γεντί Κουλέ» τη Λαμία, για την 25η αγωνιστική και θέλει μόνο νίκη για να κλειδώσει μία και καλή τα πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 και να μην έχει το άγχος της τελευταίας αγωνιστικής εκεί όπου, ειρήσθω εν παρόδο, παίζει στο γήπεδο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

Μετά τη χθεσινή ήττα του Παναιτωλικού από τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Αγρινίου δεν θα είναι πια αντίπαλος του ΟΦΗ αν έρθει η νίκη επί της Λαμίας. Ο Ομιλος θα πάει στους 36, έναντι 32 του Παναιτωλικού και η διαφορά δεν μπορεί να καλυφθεί. Με νίκη βγάζει εκτός και τον Ατρόμητο ό,τι κι αν κάνει απόψε απέναντι στον Λεβαδειακό. Αν η Κρητική ομάδα κερδίσει, πάει στους 36, αν ο Ατρόμητος κάνει το ίδιο πάει στους 34. Ακόμα και την επόμενη αγωνιστική να χάσει από τον Ολυμπιακό η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς και κερδίσει ο Ατρόμητος τον Παναθηναϊκό, η θέση στα πλέι οφ έχει κλειδώσει.

Τα σενάρια και τα... κομπιουτεράκια θα βγουν μόνο αν ο ΟΦΗ παρουσιαστεί απόψε καταστροφικός και πετάξει στα σκουπίδια τη μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Σε αυτή την περίπτωση περιπλέκεται το πράγμα και πιθανόν να παίξουν ρόλο και οι ισοβαθμίες. Ενώ, αντίθετα, με νίκη κόντρα στη Λαμία ούτε άγχη, ούτε υπολογισμοί και η μόνη σκέψη στα πλέι οφ και τη διεκδικήσει ενός ευρωπαϊκού εισιτήριου μέσω της διαδικασίας. Υπάρχει, βέβαια και το κύπελλο, αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός.

Η βαθμολογία μετά τα χθεσινά αποτελέσματα:

25vathm_250302_011605.jpg#asset:507400


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.