Ξεκαθαρίζει του Μανδά - Ποια είναι τα δεδομένα έως τώρα

ΟΦΗ

Κρίσιμη ημέρα η σημερινή στην υπόθεση πώλησης του Χρήστου Μανδά στη Λάτσιο.

Έχει γίνει μίνι σίριαλ, αλλά όλα φαίνεται πως θα ξεκαθαρίσουν σήμερα, στην υπόθεση της πώλησης του Χρήστου Μανδά στη Λάτσιο.

Ο γκολκίπερ του ΟΦΗ βρίσκεται από χθες, μαζί με τον Μηνά Λυσάνδρου, στη Ρώμη για τις τελικές συζητήσεις με τους «λατσιάλι» και εφόσον κλείσει το deal θα περάσει τα ιατρικά.

Αφού πρώτα οριστικοποιηθεί η συμφωνία ΟΦΗ-Λάτσιο, μένει να δούμε τα σημεία αυτής, με κυριότερα αν θα μπει ποσοστό μεταπώλησης και αν ο Μανδάς θα επιστρέψει στο Ηράκλειο για να συνεχίσει ως δανεικός στον Όμιλο ή αν θα ενσωματωθεί από τώρα στην ιταλική ομάδα.

Ανεξάρτητα από την υπόθεση Μανδά, ο ΟΦΗ θα προχωρήσει για ακόμα δύο μεταγραφές, φορ και «6άρι», κάτι που θα μπει στην τελική ευθεία μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή, αφού στη συνέχεια ακολουθεί διακοπή του πρωταθλήματος.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή ο ΟΦΗ ουσιαστικά κινείται σε δύο... αστερισμούς. Από τη μία η ομάδα προετοιμάζεται για την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά θέλοντας να αφήσει πίσω το κακό αποτέλεσμα και την τραγική εμφάνιση στην Τρίπολη και από την άλλη άπαντες περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη στην υπόθεση του Μανδά αφού θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι στη διάθεση του Νταμπράουσκας για το παιχνίδι της Κυριακής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.