Ξεκάθαρος ο ΠΟΑ: «Η αξιοπρέπεια μας είναι αδιαπραγμάτευτη»

11:40 | 14/04/2019

Κάλεσμα στον κόσμο για το σημερινό ματς με τον Ιωνικό έκανε ο ΠΟΑ, ο οποίος μέσω της ανακοίνωσής του φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης κόντρα στον Ιωνικό.

Θυμίζουμε ότι σήμερα το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα ματς ΟΦΙ-Εθνικός και ΠΟΑ-Ιωνικός που κρίνουν την πρώτη θέση του ομίλου.

Η ανακοίνωση του ΠΟΑ:

«Έφτασε το φινάλε μίας γεμάτης χρονιάς, με ευτυχή κατάληξη. Έφτασε ο επίλογος και ήρθε η ώρα να το χαρούμε!

Σήμερα στις 16:00, ο Ατσαλένιος φοράει τα γιορτινά του! Υποδεχόμαστε ένα σπουδαίο αντίπαλο, μία ιστορική ομάδα, τον μεγάλο Ιωνικό και για ακόμη φορά μέλημά μας θα είναι η άψογη φιλοξενία, όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι. Με ΗΘΟΣ, ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Ο ΠΟΑ θα αγωνιστεί για την ιστορία του και τον κόσμο του. Θα αγωνιστεί για αυτά που πρεσβεύει και μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Η αξιοπρέπειά μας είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ και θα δείξουμε σε όλους ότι για εμάς το ποδόσφαιρο είναι υγεία, ρομαντισμός και αγάπη. Οτιδήποτε άλλο είναι ξένο για εμάς και μένει μακριά, έξω από το Ατσαλένιο!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ, ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ, ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

Με τον Ιωνικό δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτε παρά μόνο 90 λεπτά αγώνα. Αναγνωρίζουμε την προσπάθειά του, χειροκροτούμε την εφετινή του πορεία και δίνουμε ραντεβού στις 16:00!

Να κερδίσει ο καλύτερος - να κερδίσει ο ΠΟΑ!»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.