Ξεκινά η προπώληση διαρκείας για τη Super League

21:54 | 15/05/2018

Στο πλαίσιο της αναζήτησης εσόδων ενόψει των αναγκών που υπάρχουν, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ αποφάσισε να ξεκινήσει άμεσα την προπώληση καρτών διαρκείας για τη νέα αγωνιστική χρονιά, η οποία θα βρει και πάλι την ομάδα στη Super Legue.

Η απόφαση πάρθηκε στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ το οποίο έγινε την Τρίτη (15/5) το βράδυ στο ΒΑΚ. Επί του θέματος οι διοικούντες έχουν ήδη ξεκινήσει τη σχετική προεργασία και τις επόμενες μέρες, θα ανακοινωθούν οι τιμές οι οποίες θα έχουν σημαντική έκπτωση στους φίλους της ομάδας οι οποίοι θα σπεύσουν να προμηθευτούν εισιτήρια διαρκείας μέχρι τις 10 Ιουνίου.

Αυτό που τονίζουν επί του θέματος οι διοικούντες είναι το ότι: «Η ομάδα χρειάζεται έσοδα το επόμενο τρίμηνο, μέχρι να ξεκινήσει να εισπράττει έσοδα από την συμμετοχή της στην Σούπερ Λίγκ» 

Από εκεί και πέρα στη συνεδρίαση έγινε συζήτηση και για άλλα θέματα επί οικονομικών, τα οποία είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν και έχουν να κάνουμε με το χορηγικό πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί. Επίσης αποφασίσθηκε τις επόμενες να γίνει συνεδρίαση με την παρουσία επιτροπής του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τις δυο διοικήσεις. 

Άλλο θέμα ήταν και οι προετοιμασίες για τον τελευταίο εφετινό αγώνα, στις 27 Μαΐου με τη Σπάρτη στο «Γεντί Κουλέ», ματς το οποίο θα έχει τη μορφή φιέστας για την επιστροφή της ομάδας στη Super League. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Στο παιχνίδι αυτό δεν θα πρέπει να πέφτει ούτε καρφίτσα και ο κόσμος του ΟΦΗ να γεμίσει το γήπεδο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.