Ξεκινά το τουρνουά - διαφήμιση για την Κρήτη!

18:38 | 23/02/2018

Το 12th Lyttos Beach ITF Pro Circuit, έχει γίνει πλέον θεσμός και ο πήχης μπαίνει όλο και ψηλότερα - το Σάββατο (24/02) η έναρξη.

Το 12th Lyttos Beach ITF Pro Circuit, μια διοργάνωση που απονέμει 15.000$, ξεκινάει το Σάββατο (24/02) στο πολυτελές παραθαλάσσιο resort στην Ανάληψη Χερσονήσου. Για τις επόμενες πέντε εβδομάδες η Κρήτη θα βρίσκεται στο… επίκεντρο, καθώς πρόκειται αναμφίβολα για ένα από τα σπουδαιότερα event της χρονιάς σε ολόκληρο το νησί. Η διεξαγωγή του αποτελεί, άλλωστε, τεράστια διαφήμιση για την Ελλάδα.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του «Lyttos Beach» και το ''limit up'' του τουρνουά κάθε σεζόν, έχουν… τραβήξει το ενδιαφέρον αθλητών απ’ ολόκληρο τον κόσμο. Είναι δεδομένο πως αρκετοί παίκτες/τριες θα… απασχολήσουν το παγκόσμιο τένις τα επόμενα χρόνια, καθώς έχουν τεράστιες προοπτικές και κάνουν τα πρώτα τους «βήματα» στο επαγγελματικό στερέωμα, ενώ τα αποτελέσματα των παιχνιδιών μετράνε στη θέση τους στην παγκόσμια κατάταξη.

Το 12th Lyttos Beach ITF Pro Circuit συγκαταλέγεται πλέον στα σπουδαιότερα τενιστικά γεγονότα της χώρας και στο κομμάτι της οργάνωσης δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από μεγάλα διεθνή τουρνουά. Οι αγώνες, εξάλλου, είναι υψηλού επιπέδου και αναμένεται να προσελκύσουν πολλούς φίλους του αθλήματος κι όχι μόνο, που θα μπορούν να τους παρακολουθήσουν δωρεάν. Τα τουρνουά των ανδρών θα πραγματοποιηθούν στη σκληρή επιφάνεια κι αυτά των γυναικών στη χωμάτινη.

Το «Lyttos Beach» διαθέτει 21 γήπεδα τένις υψηλών προδιαγραφών και ήδη έχει ξεκινήσει η κατασκευή άλλων 7. Το ζητούμενο είναι η διαρκής εξέλιξη και το αθλητικό κέντρο του πολυτελούς ξενοδοχείου… αφήνει πίσω του σε ποιότητα πολλά φημισμένα κέντρα του εξωτερικού, ενώ στη χώρα μας κατέχει φυσικά τα πρωτεία. Διαθέτει, επίσης, εξοπλισμένο γυμναστήριο, spa, πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων, γήπεδο golf, ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τα σχέδια δε σταματούν εδώ και συνεχώς υλοποιούνται.

Το όραμα, εξάλλου, του ιδιοκτήτη, Παντελή Σαπουνάκη, και των συνεργατών του, είναι η ετήσια λειτουργία του resort και οι κινήσεις τους αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.