Ξεκινάει τη «μάχη» για το… όνειρο ο ΟΦΗ

13:32 | 06/08/2021

Τα κορίτσια του πόλο διεκδικούν την άνοδο στην Α’ Εθνική γυναικών.

Ο ΟΦΗ δίνει σήμερα το πρώτο του παιχνίδι, καθώς στις 7 το απόγευμα αντιμετωπίζει τον Ιωνικό και θα ψάξει τη νίκη. Η σχετική ενημέρωση:

«Με ένα…όνειρο τρελό, ζουν τα κορίτσια της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, που μπαίνουν στην μάχη της διεκδίκησης ενός εισιτηρίου, για την Α’ Εθνική γυναικών, μέσα από την τελική φάση, η οποία διεξάγεται (6-8 Αυγούστου) στο Δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου και στην οποία συμμετέχουν 8 ομάδες, από τις οποίες οι δυο, θα πάρουν το εισιτήριο για την μεγάλη κατηγορία.

“Είναι ένα όνειρο που μπορεί να είναι εφικτό” επισημαίνει για την προοπτική της ανόδου, η αρχηγός της ομάδας Μαίρη Παλληκαράκη και συνεχίζει λέγοντας ότι “όλα είναι εφικτά, με το πάθος και την ποιότητα που έχουν τα κορίτσια μας”.

Για τα παιχνίδια που θα δώσει ο ΟΦΗ για την τελική φάση, επισημαίνει ότι “έχουμε δείξει πολύ καλή εικόνα στη προηγούμενη φάση, παρ’ ότι η ομάδα δεν είχε βρεθεί όλη μαζί λόγω των συνθηκών. Πήγαμε πολύ καλά στα παιχνίδια, δείξαμε χαρακτήρα και φάνηκε η ποιότητα της ομάδας μας. Περάσαμε με 3Χ3 σαν πρώτες απο ένα πολύ δύσκολο όμιλο με εξαιρετικές ομάδες. Είμαστε στην οκτάδα και ο επόμενος στόχος είναι η τετράδα. Γιατί όχι και να πάμε για το μετάλλιο. Οτι έρθει όμως, θα είναι καλοδεχούμενο”.

Για το αν μπορούν τα κορίτσια του ΟΦΗ να πετύχουν τον άθλο της ανόδου, τονίζει πως “φυσικά και μπορούμε και το έχουμε ξανακάνει να διεκδικήσουμε μετάλλιο και άνοδο. Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί για το καλύτερο και κάθε χρόνο η ομάδα μας, κάνει και ένα βήμα παραπάνω. Με το ίδιο πάθος που έχουμε δείξει μέχρι σήμερα, θα μπούμε στα παιχνίδια, ώστε να δείξουμε την αξία μας”.

Σε ό,τι αφορά στους αγώνες, ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει στο πρώτο του παιχνίδι τον Ιωνικό (Παρασκευή 6/8, 7μμ), το Σάββατο τον ΟΥΚ Βόλου (10πμ) και το Περιστέρι (7μμ).

Οι ημιτελικοί και οι τελικοί θα γίνουν την Κυριακή. Οι δυο πρώτοι των ομίλων, θα αγωνιστούν χιαστί.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: ΠΑΟΚ, Ηλυσιακός, Άρης Θεσσαλονίκης, ΝΟ Χανίων

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: ΟΦΗ, ΓΣ Περιστερίου, Ιωνικός Νίκαιας, ΟΥΚ Βόλου

Οι αγώνες που θα κρίνουν τις δύο (2) προνομιούχες θέσεις, είναι οι δύο Ημιτελικοί, το πρωί της Κυριακής (8/8), στις 09.00 και 10.30, ενώ το απόγευμα θα ακολουθήσουν ο μικρός (17.00) και ο Μεγάλος Τελικός (18.30)».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.