Ξεκίνημα με Σωτηρίου!

20:22 | 10/06/2018

Ο Δημήτρης Σωτηρίου είναι η πρώτη μετεγγραφή του ΟΦΗ ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως οι ανανεώσεις έκλεισαν με τερματοφύλακα, του Στρέζου και από την ίδια θέση ξεκίνησαν οι μετεγγραφές, με τον Δημήτρη Σωτηρίου να είναι ο πρώτος παίκτης που αποκτά την τρέχουσα μετεγγραφική περίοδο ο ΟΦΗ. 

Την ένταξη στην ομάδα γνωστοποίησε αρχικά η διοίκηση του ΟΦΗ με ανάρτησή της στο facebook, στην οποία αναφέρει: «Ο Δημήτρης Σωτηρίου η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ μας, για φέτος! Σιδεροκέφαλος, Δημήτρη!».

Την περασμένη αγωνιστική χρονιά ο γεννημένος στις 19/09/1987 τερματοφύλακας ανήκε στον Λεβαδειακό, με τον οποίο είχε 5 εμφανίσεις, τις 4 ως βασικός, αγωνιζόμενος 392 λεπτά. 

Στο παρελθόν ο νέος τερματοφύλακας του ΟΦΗ είχε αγωνιστεί κατά αρχική σειρά, σε: Πανιώνιο, Φωστήρα, Λάρισα, Εθνικό Πειραιώς (δαν.), Ερμή Αραπίδου, ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ την πρώτη του γνωριμία με την Κρήτη την είχε ως παίκτη του Πλατανιά.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της λίγη ώρα αργότερα στο ofi1925.gr, η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ τονίζει: «Ο 31χρονος τερματοφύλακας Δημήτρης Σωτηρίου, είναι η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ.

Ο έμπειρος γκολκίπερ, αποδέχθηκε την πρόταση του ΟΦΗ, για συμφωνία ενός έτους και θα είναι μέλος της ομάδας μας, στην Σούπερ Λίγκ.

Ο Δημήτρης Σωτηρίου έχει εμπειρία από την Σούπερ Λίγκ, αγωνιζόμενος τα τελευταία χρόνια σε Λεβαδειακό, Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχει παίξει ακόμη σε Λάρισα, Φωστήρα, Εθνικό Πειραιά και Ερμή Αραδίππου».

Από την πλευρά του o Δημήτρης Σωτηρίου στην πρώτη του δήλωση ως παίκτης του ΟΦΗ λέει: «Αισθάνομαι χαρούμενος και περήφανος, που είμαι στην οικογένεια του ΟΦΗ. Είναι τιμή για μένα που θα αγωνιστώ σε αυτήν την μεγάλη ομάδα. Χρειάζεται πολύ δουλειά, καθώς το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Συγχαρητήρια στα παιδιά του ΟΦΗ που ανέβασαν την ομάδα από την Β’ Εθνική στην Σούπερ Λίγκ. 

Ευχαριστώ το Νίκο Παπαδόπουλο, αλλά και τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη και θα κάνω τα πάντα για  να τους το ανταποδώσω. Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον εκπρόσωπο μου τον κ. Πιφέα, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.