Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην ακαδημία Gerards-Papadakis

18:49 | 25/08/2018

Η ακαδημία ποδοσφαίρου Gerards-Papadakis ανοίγει τις… πύλες της και μπαίνει στον 3ο χρόνο λειτουργίας της.

Οι εγγραφές, που έχουν ήδη ξεκινήσει και ολοκληρώνονται την ερχόμενη Παρασκευή 31 Αυγούστου, γίνονται στα γραφεία της ακαδημίας, στη θύρα 1 του Παγκρητίου σταδίου, από τις 18.00 έως τις 20.00.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση: «Φέτος ξεκινά ο 3ος χρόνος λειτουργίας της ακαδημίας μας διδάσκοντας αξίες, ήθος και αθλητισμό, σεβόμενοι πάντα το ποδόσφαιρο, τα παιδιά και τους γονείς.

Τα δύο προηγούμενα χρόνια, καταφέραμε να θωρακίσουμε την ακαδημία μας, καθώς παραμείναμε σταθεροί στις απόψεις μας και στον τρόπο εκπαίδευσης.

Στηριχθήκαμε στις αξίες και στον διαφορετικό - σωστό τρόπο προσέγγισης βλέποντας όλα τα παιδιά σαν παιδιά και αποδείξαμε ποιος είναι ρόλος των ακαδημιών και πόσο συμβάλουν στην ανάπτυξη των παιδιών.

Οι εγγραφές άρχισαν και θα γίνονται έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου από τις 18:00 έως τις 20:00 στα γραφεία της ακαδημίας μας στην θύρα 1 του Παγκρητίου σταδίου.

Οι προπονήσεις αρχίζουν την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου και μπορούν να ενταχθούν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2005 έως και το 2013.

Πληροφορίες:

Παγκρήτιο στάδιο, θύρα 1

Τηλ: 6941571901». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.