Ξεκίνησε η δεύτερη φάση αποχωρήσεων

08:40 | 27/06/2021

Μπαίνει πλέον σε πιο στέρεα βάση ο σχεδιασμός του ΟΦΗ.

Το πρώτο «κύμα» αποχωρήσεων στον Όμιλο αφορούσε μη ανανεώσεις συμβολαίων με παίκτες, που κρίθηκε από το τεχνικό επιτελείο ότι δε χωράνε στα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν.

Η δεύτερη φάση, τώρα, ξεκίνησε με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν συμβόλαιο, ωστόσο δε θα έβρισκαν χρόνο συμμετοχής και ευκαιρίες και θα ήταν προτιμότερο να συνεχίσουν αλλού.

Βαφέας και Γκαργκαλατζίδης δεν παραμένουν και αυτομάτως ο αριθμός του ρόστερ μειώθηκε. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται ν’ ακολουθήσουν κι άλλοι της ίδιας… κατηγορίας.

Στις προθέσεις των επικεφαλής είναι να πέσει σημαντικά ο αριθμός του ρόστερ και υπάρχουν μονάδες, στις οποίες έχει ζητηθεί να φύγουν. Άλλοι με «διαζύγιο», ενώ πιθανό είναι να προχωρήσουν και κάποιοι ακόμη δανεισμοί.

Είναι γνωστό πως ο Γιάννου έχει ειδοποιηθεί και το… ψάχνει για να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Κάπως «θολή» είναι η κατάσταση με τον Φερέιρα, ο οποίος δεν αποκλείεται ν’ αγωνιστεί αλλού την καινούργια χρονιά, αν και τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν με την επιστροφή του στο Ηράκλειο από τη Βραζιλία.

Το έμψυχο δυναμικό εξακολουθεί να έχει «πλάτος», οπότε είναι δεδομένο ότι απαιτούνται περαιτέρω κινήσεις στο κομμάτι των αποχωρήσεων.

Διαφορετικά, άλλωστε, δε θα είναι εύκολο να «περπατήσει» ο σχεδιασμός των «ασπρόμαυρων». Για να έρθουν ποδοσφαιριστές, πρέπει να πουν «αντίο» άλλοι.

Οι ιθύνοντες του ΟΦΗ έχουν τις επαφές τους με τους υποψήφιους στόχους, σε ορισμένες υποθέσεις έχουν προχωρήσει κιόλας, ωστόσο εκκρεμεί η τελική διαπραγμάτευση.

Είναι, έτσι, σημαντικό να επιτυγχάνονται συμφωνίες αποχωρήσεων, είτε με τον έναν, είτε με τον άλλο τρόπο, αφού αυτό σημαίνει πως θα δρομολογούνται μεταγραφικές εξελίξεις.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.