Ξεκίνησε η νέα εποχή…

15:44 | 05/09/2018

Η αλλαγή… σκυτάλης ξεκίνησε στον ΟΦΗ, με τους Αντώνη Καράτζη και Μηνά Χαλκιαδάκη να κάνουν το πρώτο «βήμα».

Η «εποχή» Μιχάλη Μπούση αρχίζει σιγά-σιγά ν’ ανατέλλει στον ηρακλειώτικο σύλλογο. Οι κ. Καράτζης και Χαλκιαδάκης δώρισαν τις μετοχές τους στον ομογενή επιχειρηματία, ο οποίος έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των «ασπρόμαυρων».

Η πρώτη «πράξη» της μεταβίβασης των μετοχών έγινε με δύο «δυνατά» ονόματα, σε μια κίνηση, που έχει σίγουρα και τη δική της σημειολογία ως προς τη σοβαρότητα της υπόθεσης, αλλά και τη φερεγγυότητα του υποψήφιου μεγαλομέτοχου. Οι συναντήσεις των μετόχων με την πλευρά Μπούση είναι διαρκείς, θα συνεχιστούν στη διάρκεια της ημέρας, οπότε είναι πιθανό να υπάρξουν περισσότερες ανακοινώσεις.

Το… νερό μπήκε στ’ αυλάκι και αυτό είναι γεγονός. Οι διαδικασίες προχωράνε με «ζωηρούς» ρυθμούς, αν και χρειάζεται ένα διάστημα περίπου δύο μηνών, προκειμένου να ρυθμιστούν όλα τα θέματα νομικής κυρίως φύσεως και ν’ αλλάξει ιδιοκτησία ο ΟΦΗ.

Στις επόμενες εβδομάδες, άλλωστε, θα οριστεί γενική συνέλευση, ώστε να επικυρωθούν οι αποφάσεις των μετόχων και επίσημα. Στη συνάντηση αυτή, μάλιστα, δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» και ο Μιχάλης Μπούσης. 

κολάζ φωτογραφιών: capitano.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.