Ξεκίνησε συνεργασία με ομάδα των Χανίων ο Εργοτέλης

20:26 | 04/02/2019

Ο Εργοτέλης θα έχει συνεργασία με τον Γρανίτη σε επίπεδο ακαδημιών.

Ο χανιώτικος σύλλογος με ανακοίνωση του έκανε γνωστό ότι ξεκινάει αυτή η προσπάθεια και τονίζει πως θέλει να φανεί αντάξιος των προσδοκιών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Γρανίτη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας σε επίπεδο ακαδημιών με τον Γ.Σ. Εργοτέλη. Ο Γ.Σ. Εργοτέλης έχει ξεκινήσει από φέτος μια προσπάθεια να γίνει ο πυρήνας ενός δικτύου Ακαδημιών σε όλη την Κρήτη με σκοπό την οργάνωση και λειτουργία τμημάτων υποδομής στα χνάρια της ακαδημίας του.

Κάτω από την επίβλεψη του Γ.Σ. Εργοτέλη και του τεχνικού διευθυντή του, ο Α.Π.Σ. Γρανίτης γίνεται η πρώτη ομάδα από την δυτική Κρήτη που θα έχει την τύχη να οργανώσει ακόμη καλύτερα τα τμήματα υποδομής του και να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά της περιοχής να μάθουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου και να ζήσουν το όνειρο τους.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως από το "Μαρτινέγκο" έχουν αναδειχθεί σπουδαία ποδοσφαιρικά ταλέντα όπως ο Ν. Καρέλης, ο Α. Μπουχαλάκης, ο Λ. Κούρτης, ο Ζ. Καβουσάκης,ο Μ. Χαλκιαδάκης, ο Μ. Τζανακάκης, ο Β. Κοζορώνης, ο Γ. Σαρρής κλπ. Το Δ.Σ. του Γρανίτη ευχαριστεί τους ανθρώπους του Γ.Σ. Εργοτέλη για την έναρξη της συνεργασίας με τον σύλλογο μας και ελπίζουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών τους».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.