Ξεκινούν οι εγγραφές στις ακαδημίες

18:37 | 17/08/2018

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Ατσαλένιου, έκανε γνωστές τις πληροφορίες όσον αφορά τις εγγραφές στην ακαδημία.

Η ανακοίνωση:

«Από την προσεχή Δευτέρα, 20 Αυγούστου, αρχίζουν οι προπονήσεις και οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΠΟΑ, οι οποίες για ακόμα μία σεζόν "ανοίγουν τις πόρτες τους" και περιμένουν παλιά και νέα παιδιά. Οι Ακαδημίες λειτουργούν πάντα με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα, ενώ οι επικεφαλής δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών όχι μόνο σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι, αλλά και στη σωστή εσωτερική καλλιέργεια των παιδιών που αποτελεί τη βάση για τη μελλοντική σταδιοδρομία τους. Στόχος είναι η δημιουργία ηθικών χαρακτήρων και η ανάπτυξη της ομαδικότητας των παιδιών, γιατί έτσι μόνο θα φτάσουμε στο στόχο να παράγουμε καλούς ποδοσφαιριστές.

Ως είναι γνωστό, η φιλοσοφία του ΠΟΑ βασίζεται πρωτίστως στο ανθρώπινο κομμάτι, ενώ σε συνδυασμό με τις πλήρεις εγκαταστάσεις και τους έμπειρους επικεφαλής, ο ΠΟΑ εξακολουθεί να διαθέτει τις πιο άρτιες Ακαδημίες της Κρήτης, συνεχίζοντας μία παράδοση ετών.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του ΠΟΑ ενημερώνει τους γονείς και τους αθλητές ότι οι προπονήσεις αρχίζουν στο γήπεδο της ομάδας μας την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2018 και ώρα 16.30».


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.