Ξεκούραση, ανασύνταξη, συνέχεια…

10:18 | 30/07/2018

Διήμερο ξεκούρασης, το πρώτο από την ημέρα όπου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά, θα έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, μετά την επιστροφή τους από το Καρπενήσι και το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Ένα δεύτερο στάδιο το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, τουλάχιστον σε ότι αφορά την ουσία της δουλειάς που έγινε, τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο και της τακτικής. Η ικανοποίηση είναι διάχυτη στις τάξεις της ομάδας, χωρίς όμως κανείς να αποπροσανατολίζεται από την ανάλογη συνέχεια η οποία χρειάζεται από όλους. Για το λόγο αυτό μετά τις ημέρες ανάπαυσης που θα έχουν οι ποδοσφαιριστές τη Δευτέρα και την Τρίτη (30&31/7), θα επιστρέψουν και πάλι στη σκληρή δουλειά, την πρώτη ημέρα του Αυγούστου. 

Παράλληλα αυτό το διήμερο αναμένεται να υπάρξει συνάντηση και συζήτηση του προπονητή με τους διοικούντες, όπου θα γίνει ο απολογισμός της 12ήμερης παρουσίας της ομάδας στο Καρπενήσι, ενώ θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα της απόκτησης επιθετικού, δίχως να υπάρχει κάποια σημαντική εξέλιξη που να έχει διαρρεύσει. Ο Μάνος είναι ο πρώτος στόχος, όχι όμως ο μοναδικός, καθώς δεν εξαρτάται από τον ΟΦΗ η έκβαση της υπόθεσης, όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν. 

Σύντομα θα οριστικοποιηθεί και το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, σε ότι τουλάχιστον αφορά τους υπόλοιπους φιλικούς αγώνες που θα δώσει ο ΟΦΗ. Προσώρας έχει γίνει γνωστό μόνο ο αγώνας της 18ης Αυγούστου με τον Εργοτέλη στο «Θ. Βαρδινογιάννης», ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνουν γνωστοί και άλλοι τουλάχιστον τρεις αγώνες, πάντα με τον… αστερίσκο του αν τελικά το πρωτάθλημα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου, ή θα έχουμε παράταση. Στην περίπτωση που συμβεί αυτό, θα γίνει προσπάθεια για να κλεισθεί ένας ακόμα αγώνας. 

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Κομεσίδης θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις οι οποίες και θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του, ενώ ο Κοροβέσης ο οποίος έχει υποστεί διάστρεμμα θα συνεχίσει τη θεραπεία του, ώστε να είναι και αυτός κανονικά στη διάθεση του προπονητή το ταχύτερο δυνατόν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.