«Ξέμπλεξε» η Λαμία, ζόρια ο Παναιτωλικός

22:03 | 08/06/2020

H Λαμία επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Λαμία κέρδισε τον Παναιτωλικό με 2-0 και έτσι οριστικοποίησε - σχεδόν - την παραμονή ενώ παράλληλα έβαλε σε μεγάλες περιπέτειες την ομάδα του Αγρινίου. Καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, η Λαμία σκόραρε στο 29' με σουτ του Βιγιάλμπα έπειτα από ασίστ του Αραβίδη. Με ευκολία κρατούσε το σκορ η Λαμία, ο Παναιτωλικός ανέβασε στροφές στην επανάληψη και προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Καχριμάν, κυρίως με τις ενέργειες των Ρόσα και Μουνιέ. Και πάλι όμως οι Αγρινιώτες αδυνατούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες φάσεις. Aποτέλεσμα αυτού, όσο κυλούσε ο χρόνος ο ρυθμός του αγώνα να πέφτει, η κόπωση να είναι εμφανής κι όλα αυτά ευνοούσαν την ομάδα που είχε το προβάδισμα, δηλαδή τη Λαμία.

Η ομάδα του Ακη Μάντζιου, στην πρώτη ουσιαστικά φάση που δημιούργησε στο δεύτερο μέρος ευτύχησε να σκοράρει με τον Μπιανκόνι στο 78' να κάνει το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με τον Παναιτωλικό να παραμένει σε επικίνδυνη θέση, έχοντας τρεις μόνο βαθμούς απόσταση από τον Πανιώνιο (17 έναντι 14ων) και τη Λαμία να πιάνει την ΑΕΛ στην 9η θέση με 30.

ΛΑΜΙΑ: Κάχριμαν, Σκόνρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Νιάσε (76' Δημούτσος), Μπεχαράνο (87' Πλιάτσικας), Βασιλόγιαννης (76' Μπιανκόνι), Ρόμανιτς, Βιγιάλμπα (55' Μπουλούλης), Αραβίδης (55' Καραμάνος).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Φερνάντεθ, Τζανακάκης, Μαλής, Σίεστεντ (46' Λιάβας), Κέβιν (71' Λουσέρο), Τσιγγάρας (71' Μπαϊροβιτς), Ντίας, Ρόσα, Μουνιέ (71' Αριγίμπι), Άλβαρες, Ντάουντα (83' Ντουάρτε).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.