Ξένοι διαιτητές αλλιώς... δεν ξεκινούν οι τελικοί της Α1!

22:58 | 31/05/2018

Την παρέμβαση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την συμμετοχή ξένων διαιτητών στους Τελικούς της Stoiximan.gr Basket League ζητούν ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αλλιώς δεν θα συμμετάσχουν στους τελικούς

Η είδηση  της επιστολής των αδελφών Αγγελόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα έκανε αρκετό θόρυβο. Μόνο που οι χρηματοδότες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν αποφάσισαν εν βρασμώ, αλλά συνεχίζουν την προσπάθεια που ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν το Φεβρουάριο ζήτησαν την παρέμβαση Βασιλειάδη για τη μη συμμετοχή των τεσσάρων διαιτητών της EuroLeague στις εγχώριες διοργανώσεις.

Τότε, οι Αγγελόπουλοι είχαν υποστηρίξει πως τίθενται σε άμεσο κίνδυνο τα αγωνιστικά και οικονομικά συμφέροντα της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Τώρα, με την επιστολή τους στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας, ζητούν ξένους διαιτητές στους Τελικούς της Stoiximan.gr Basket League απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά κυρίως να πάρει θέση ο ίδιος ο Τσίπρας σε ένα ζήτημα που έχει φέρει το ελληνικό μπάσκετ σε μια πολύ δύσκολη και κυρίως πολύ στενάχωρη θέση.

Σε διαφορετική περίπτωση, αν δεν υπάρξει θετική ανταπόκριση στο αίτημα τους για ξένους διαιτητές, οι παράγοντες του Ολυμπιακού ζητούν διακοπή της σεζόν, να μην ξεκινήσει καν η σειρά των Τελικών. Η συνέχεια αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Πηγή:
sport24
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.