«Ξένος» στο «σπίτι» του!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχασε 1-0 από τον Παναιτωλικό και συμπλήρωσε τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο «Γεντί Κουλέ» στα πλέι άουτ!

Το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου αδικεί τον ΟΦΗ που ήταν καλύτερος από τον Παναιτωλικό και είχε καθαρές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Η ομάδα του Νιόπλια ξεκίνησε με ορμή τον αγώνα και απείλησε με Διαμαντή και Φελίπε, ενώ ο Βραζιλιάνος έχασε και τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος, με τον Ανέστη να διώχνει δύσκολα το κοντινό του σουτ.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός αμυνόταν συνεχώς και έψαχνε τις αντεπιθέσεις για να απειλήσει. Το έκανε κάποιες φορές χωρίς να προκαλέσει ανησυχία στον Επασί που ήταν... θεατής στην αναμέτρηση.

Το κακό για τον ΟΦΗ και τον Νιόπλια είναι πως στο 39ο λεπτό έχασε με τραυματισμό τον Λάμπρου. Ο Καμάου πέρασε στη θέση του και πήγε στα δεξιά με τον Τσιλιανίδη να μετατίθεται στα αριστερά.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον ΟΦΗ και τα κατάφερε στο 52ο λεπτό. Η ομάδα του Αναστασίου μπήκε με μεγαλύτερο θράσος σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο και έβγαινε στην επίθεση πιο εύκολα. Μάλιστα σόκαρε τον Όμιλο όταν ο Βέργος, μετά από αντεπίθεση, άνοιξε το σκορ στο 52' με σουτ στο «Γ» της εστίας του Επασί.

Το 0-1 ανάγκασε τον ΟΦΗ να γίνει πιο επιθετικός και να παίξει με μεγαλύτερο ρίσκο μπροστά. Ο Νιόπλιας έβγαλε Μπουζούκη-Τσιλιανίδη βάζοντας Στάικο και Γιαννούλη αλλάζοντας το σύστημα. Αντίδραση, όμως, ουσιαστικά από την Κρητική ομάδα δεν βλέπαμε και το 0-1 βάραινε τα πόδια των παικτών της.

Στο 76' ήταν η πρώτη μεγάλη ευκαρία του ΟΦΗ για το 1-1 σε σουτ του Νέιρα από το ύψος του πέναλτι το οποίο κατέληξε άουτ. Στην αντίπερα όχθη ο Παναιτωλικός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Ο ΟΦΗ πίεσε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, ενώ στις καθυστερήσεις ο Νέιρα έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1 με το εξ επαφής πλασέ του να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Το 0-1 δεν άλλαξε, ο ΟΦΗ ηττήθηκε για δεύτερη φορά εντός έδρας από τον Παναιτωλικό μετά το 2-4 της κανονικής διάρκειας, ενώ συμπλήρωσε τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς στο «Γεντί Κουλέ» στα πλέι άουτ. Μία επίδοση που αν μη τι άλλο δεν είναι κολακευτική!

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμάντης (69΄ Ουές), Μαρινάκης, Μεγιάδο, Λάμπρου (40΄ Καμάου), Νέιρα, Μπουζούκης (58΄ Στάικος), Τσιλιανίδης (58΄ Γιαννούλης), Φελίπε

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (70΄ Γιούι), Λάρσον, Κορνέλιους, Περέιρα, Φλόρες, Αντούνες, Ντουάρτε (87΄ Μπαρμπόζα), Μεντόσα (33΄ Μπελεβώνης), Μόρσεϊ (70΄ Ντάγκο), Βέργος (87΄ Καρέλης)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.