Ξεσηκωμός στον Αστέρα Αμαλιάδας

20:57 | 10/05/2018

Η νίκη επί του Εθνικού… άνοιξε την όρεξη του Αστέρα Αμαλιάδας και στις τάξεις της ομάδας της Πελοποννήσου επικρατεί ξεσηκωμός για το ματς της Κυριακής (13/05) απέναντι στον Ηρόδοτο.

Ο σύλλογος της Αμαλιάδας, έτσι, κάνει κάλεσμα στον κόσμο του να δώσει το «παρών» στο γήπεδο και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές του στην προσπάθεια για τη νίκη, που αν την πάρει, θα βρεθεί στη δεύτερη θέση της ειδικής βαθμολογίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Την Κυριακή φθάνουμε τη δεύτερη θέση, την Κυριακή κρατάμε το όνειρο ζωντανό. Την Κυριακή στις 5, στο γήπεδο Αμαλιάδας, ο Αστέρας Αμαλιάδας υποδέχεται τον Ηρόδοτο. Το ματς της χρονιάς, μέχρι το επόμενο, είναι την Κυριακή στην Αμαλιάδα. Η ώρα του Αστέρα έφτασε και μαζί η ώρα για κάθε φίλαθλο του Αστέρα, κάθε Ηλείο φίλαθλο, να σταθεί στο πλευρό της ομάδας. Με νίκη, ο Αστέρας μας φτάνει στην πολυπόθητη δεύτερη θέση, με νίκη, κρατάμε το όνειρο της ανόδου στη Football League, ζωντανό.

Την Κυριακή στις 5μ.μ., όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να βρεθούν στο γήπεδο. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν κοντά στον Αστέρα, ο οποίος κόντρα σε όλα, καταφέρνει να σταθεί όρθιος και να διεκδικεί την ιστορική άνοδο, μετά από 47 ολόκληρα χρόνια. Σε αυτή την τιτάνια προσπάθεια, δεν μπορεί να λείψει κανείς μας…». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.