Ξέσπασε η Σάκκαρη μετά τον αποκλεισμό: "Με βλέπετε να κλαίω, πώς να αισθάνομαι;"

10:45 | 06/07/2023

Η Μαρία Σάκκαρη ήταν συναισθηματικά φορτισμένη μετά τον αποκλεισμό από το Wimbledon και ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Η Μαρία Σάκκαρη (Νο8) ηττήθηκε από την Κόστιουκ 2-1 σετ (0-6, 7-5, 6-2) με ανατροπή σε έναν αγώνα που διακόπηκε δύο φορές και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του Wimbledon.

Η Ελληνίδα τενίστρια ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στη συνέντευξη Τύπου.

"Δεν έχει σημασία το σκορ, έχασα το ματς. Δεν σημαίνει τίποτα το 6-0. Η άλλη κοπέλα είναι Top 40 στον κόσμο, δεν θα μου χαρίσει το ματς με 6-0, 6-0. Θα επιστρέψει και θα παίξει καλό τένις και απλά έχασα το ματς"

Σε ερώτηση, μάλιστα, για τη συναισθηματική της κατάσταση, με δάκρυα στα μάτια απάντησε στους δημοσιογράφους:

"Υπέροχα. Πώς να αισθάνομαι; Με βλέπετε να κλαίω, πώς να αισθάνομαι; Έχασα τις δύο τελευταίες πρεμιέρες μου σε Grand Slam, τι θέλετε να αισθάνομαι; Δε νομίζω ότι είναι η σωστή ερώτηση όταν βλέπεις κάποιον να κλαίει.

Τις δύο τελευταίες χρονιές δυσκολεύομαι πολύ στα Grand Slams. Mετά τον ημιτελικό στο US Open δεν είχα καλά αποτελέσματα. Ίσως βάζω πολλή πίεση στον εαυτό μου, ίσως επειδή θέλω να τελειώσω ξανά στο Top 8. Είναι δύσκολο να το διαχειριστώ, είναι δύσκολο.

Είναι αβέβαιες (οι προσδοκίες), δύσκολο να πω αυτή τη στιγμή που έχασα σε δύο πρώτους γύρους Grand Slam. Χάνεις την ευκαιρία να πάρεις πόντους, αν και υπάρχουν ακόμα πολλά μεγάλα τουρνουά ακόμα και μια εβδομάδα μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Ο στόχος είναι να τελειώσω τη σεζόν στο Top 8, αλλά μετά τα δύο τελευταία slams είναι μακριά για μένα".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.