Ξέσπασε με εξάρα η ΑΕΚ

22:01 | 23/10/2025

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε μια άθλια Αμπερντίν και την έκανε… έξι κομμάτια με εντυπωσιακή και κυριαρχική εμφάνιση! Φοβερός ο Κοϊτά με δύο γκολ, σκόραραν και οι Ελίασον, Μαρίν, Γιόβιτς και Κουτέσα.

Συνδυάζοντας σπουδαία απόδοση και αποτελεσματικότητα, η ΑΕΚ πέτυχε την πρώτη της νίκη στη League Phase του Conference League διαλύοντας 6-0 την Αμπερντίν στην OPAP Arena.

Ουσιαστικά η Ένωση «καθάρισε» το ματς πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ του Κοϊτά (11΄,18΄) και ένα του Ελίασον (27΄), ενώ στη συνέχεια σκόραραν οι Μαρίν (55΄), Γιόβιτς (81΄), Κουτέσα (87΄).

Έτσι, πανηγύρισε την πρώτη της εντός έδρας νίκη σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης μετά από 15 χρόνια και παράλληλα πήρε τους πρώτους της βαθμούς μετά από δύο αγωνιστικές. Το 6-0 ισοφαρίζει τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή νίκη της ΑΕΚ (6-0 τη Γκρεβενμάχερ τον Αύγουστο του 2001).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.