Ξέσπασε ο Μπόλονι: «Έχω βαρεθεί τις αντιδράσεις»

15:46 | 31/12/2020

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, με δηλώσεις του στη Nova έστειλε ένα ξεκάθαρο μήνυμα για τα πειθαρχικά παραπτώματα που έχουν παρουσιαστεί στο τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη σέντρα του δεύτερου γύρου της Super League Interwetten, όπου την Κυριακή (3/1, 15:00) αντιμετωπίζει στη Λεωφόρο τον Αστέρα Τρίπολης. Ο τεχνικός των πρασίνων, Λάζλο Μπολόνι, μίλησε στην κάμερα της Nova και εξέφρασε τα παράπονά του για τα πειθαρχικά παραπτώματα.

Θυμίζουμε ότι ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Πιέρ Ντρεοσί, μίλησε στους παίκτες του Παναθηναϊκού πριν την προπόνηση της Τρίτης (29/12) και αναφέρθηκε στα πειθαρχικά παραπτώματα που παρουσιάστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, με πρωταγωνιστές τους Βιγιαφάνιες και Μακέντα.

"Καταρχήν δεν είμαι εγώ αυτός που λαμβάνει τα πειθαρχικά μέτρα. Και ποτέ δεν λέω ότι πρέπει να επιβάλλουμε δύο ή δύο χιλιάδες ευρώ σαν πρόστιμο. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός και υπάρχει και η διοίκηση η οποία αποφασίζει για το τι πρέπει να γίνει" ανέφερε αρχικά ο Μπολόνι.

"Για μένα προσωπικά, για τους παίκτες που είπατε, δεν υπάρχει από την πλευρά μου κάτι το χρηματικό εγώ όμως θέλω να πω ότι αρκετά πλέον και έχω βαρεθεί τις αντιδράσεις αυτές και τα ρεφλέξ που δημιουργούν ένα κακό όνομα ή μια κακή κατάσταση για τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει διοίκηση που έχει τη δυνατότητα να διαχειριστεί αυτά τα προβλήματα" συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.