Ξέσπασμα Γκατούζο: "Πιάσαμε πάτο, στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις ψυχή"

17:30 | 19/02/2024

Ο Τζενάρο Γκατούζο εμφανώς δυσαρεστημένος μετά τη νέα ήττα της Μαρσέιγ κόντρα στην Μπρεστ υποστήριξε ότι από την ομάδα του λείπει το πάθος κι η ψυχή, αλλά κι ότι πρέπει να ανακτήσει ξανά την ηρεμία της.

Την ανάγκη να απολογηθεί από τον κόσμο της Μαρσέιγ είχε ο Τζενάρο Γκατούζο μετά την ήττα της ομάδας του από την Μπρεστ.

Ο Ιταλός τεχνικός ανέλαβε εξολοκλήρου την ευθύνη της νέας απώλειας βαθμών στη Ligue 1 και τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς ότι η ομάδα του δεν παίζει με ψυχή.

"Νομίζω ότι δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να πούμε. Απλώς πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να αποδεχτούμε αυτή την κατάσταση, να ζητήσουμε συγγνώμη από τους οπαδούς, να ζητήσουμε συγγνώμη από αυτή τη φανέλα.

Αυτό που παράξαμε είναι απαράδεκτο. Είμαι ο πρωταρχικός υπεύθυνος και ζητώ από τους φιλάθλους μας συγγνώμη. Πιστεύω ότι αυτό είναι το μόνο που πρέπει να κάνουμε γιατί είναι απαράδεκτο.

Μίλησα ήρεμα στα αποδυτήρια. Τους είπα ότι ήμουν εγώ που έκανα τις επιλογές και ότι δεν ήμουν ο τύπος που αποφεύγω την ευθύνη. Αλλά ξέρετε, στο ποδόσφαιρο πρέπει να έχεις ψυχή κι αυτό ακριβώς είναι που μας λείπει αυτή τη στιγμή.

Χωρίς ψυχή, όλα είναι πιο δύσκολα. Νομίζω ότι έχουμε πιάσει πάτο. Είμαστε σε μια δίνη, έναν φαύλο κύκλο. Πιστεύω ότι πρέπει επικεντρωθούμε στο να ανακτήσουμε λίγη ψυχική ηρεμία, γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη αυτή τη στιγμή".

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.