Ξέσπασμα Ιτούδη: «Δεν ξέρω τι θέλει η FIBA, ρωτάω επίσημα»

22:01 | 11/11/2022

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναφέρθηκε στο μπάχαλο των "παραθύρων" και έθεσε προ των ευθυνών της τη FIBA.

Μετά την ήττα από τη Λετονία στα "Δύο Αοράκια" ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στη συνέντευξη Τύπου και οι δηλώσεις του ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με αυτές στη NOVA αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Παρασκευής.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής εμφανίστηκε απογοητευμένος από την κατάσταση των "παραθύρων" και έκανε ξεκάθαρη ερώτηση προς τη FIBA.

«Συγχαρητήρια για τη Λετονία. Ήταν καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Οι παίκτες μας πάλεψαν πολύ, υπήρχε μεγάλη επιθυμία να πιέσουμε, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια και αυτή είναι ότι με τέτοια ποσοστά δεν μπορείς να κερδίσεις, όσα λάθη κι αν κάνει ο αντίπαλος. Είχαμε κακές εκτελέσεις στην επίθεση. Σήμερα είχαμε μια ομάδα, αύριο θα έχουμε μια άλλη και δεν ξέρω τι θέλει η FIBA από τη διοργάνωση αυτή. Αυτό είναι το ερώτημα που θέτω εγώ επίσημα προς αυτούς. Εγώ κάνω αυτό που κάνω με την καρδιά μου και ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Ο Τίμα, ο Στρέλνιεκς και ο Μπέρτανς πέτυχαν τόσους πόντους, είναι παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας και αυτό τα λέει όλα», ήταν τα λόγια του Δημήτρη Ιτούδη.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.