Ξέσπασμα τενίστα εναντίον αντιπάλου του: «Φωνάζεις σαν π@@@! Τι είσαι; 12 χρόνων;»

10:32 | 25/05/2023

Ξέσπασε ο Ούγγρος τενίστας, Μάρτον Φούτσοβιτς, εναντίον του Σεμπαστιάν Μπάεζ σε σημείο που ο διαιτητής αναγκάστηκε να επέμβει.

Τεντωμένα τα νεύρα του Μάρτον Φούτσοβιτς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του κόντρα στον Σεμπάστιαν Μπάεζ στο πλαίσιο του πρώτου γύρου του τουρνουά στη Λυών και μάλιστα δεν δίστασε να βάλλει κατά του αντιπάλου του, Σεμπάστιαν Μπάεζ και να τον βρίσει.

Συγκεκριμένα, ο Ούγγρος ήταν έξω φρενών με τις αντιδράσεις του Αργεντινού και τις έντονες εκφράσεις του σε κερδισμένους πόντους και ειδικότερα έπειτα από δικά του λάθη.

Έπειτα από ένα κερδισμένο γκέιμ, λοιπόν, ο Φούτσοβιτς κατευθύνθηκε προς την καρέκλα του και σε εκείνο το σημείο μίλησε στον Μπάεζ και του είπε: «Πόσο χρονών είσαι; 12;». Ο Μπάεζ που δεν είχε διάθεση αντιπαράθεσης, του είπε απλά: «Όχι, 22.».

Τότε, ο Ούγγρος έκατσε στην καρέκλα του και μονολογώντας ουσιαστικά, συνέχισε τον εξάψαλμο: «Φέρεσαι σαν 12χρονο. Όλοι αυτοί οι γαμ… 20χρονοι! Δεν είναι ο μοναδικός. Παίζει τόσο άδικα. Συνέχεια φωνάζει “Vamos” σε κάθε πόντο που χάνω. Ουρλιάζει σαν π@@@».

Σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο διαιτητής που φρόντισε να ηρεμήσει τον Φούτσοβιτς: «Δεν θέλω να μιλάς έτσι. Καταλαβαίνω ότι είσαι απογοητευμένος και δεν σου αρέσει, αλλά δεν θέλω τέτοιου είδους λόγια στο κορτ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.