Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του ΟΦΗ

17:55 | 06/08/2019

Το τμήμα μπάσκετ του Ομίλου ανακοίνωσε ότι διατίθενται από σήμερα οι κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν.

Το Black εισιτήριο κοστίζει 50 ευρώ, ενώ το Gold εισιτήριο κοστίζει 100 ευρώ. Οι φίλοι του ΟΦΗ, μάλιστα, μπορούν να τα κλείσουν μέσω social media και να πληρώσουν με αντικαταβολή.

Η σχετική ενημέρωση: «Η επιτροπή μπάσκετ του ΟΦΗ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας πως από σήμερα, Τρίτη 06/08/2019, ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 για νέους κατόχους.

Με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας, κλείνετε τη θέση σας στα "Δύο Αοράκια" προκειμένου να γίνετε και εσείς μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας στη Β' Εθνική.

Το Gold εισιτήριο κοστίζει 100 ευρώ, όπου θα έχετε την μοναδική προσφορά 1+1 και αναπαυτικές θέσεις στο πιο κεντρικό σημείο του κλειστού γυμναστηρίου "Δύο Αοράκια" και το Black εισιτήριο που κοστίζει 50 ευρώ.

Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη. Μπορείτε να στείλετε μήνυμα στην επίσημη σελίδα του μπάσκετ ΟΦΗ στο facebook και Instagram με τα εξής στοιχεία : ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ταχυδρομικό κώδικα και τηλέφωνο επικοινωνίας και σε λίγες ώρες θα έχετε το εισιτήριο διαρκείας στα χέρια σας, καθώς θα σας τα στέλνουμε μέσω courier με αντικαταβολή! Σημεία προπώλησης για τα εισιτήρια διαρκείας: Ακαδημία μπάσκετ του ΟΦΗ (Εφόδου)». 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.