Κύπελλο Ελλάδας Betsson: Ενωμένοι κατά της βίας!

15:28 | 16/02/2024

"Το ποδόσφαιρο που αγαπάμε, δεν εμπεριέχει βία, εκφοβισμούς, και οπαδικές διαφορές".

Με το κοινό σύνθημα #Football_Is_Life (το ποδόσφαιρο είναι ζωή), η Βetsson, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και οι ομάδες που συμμετέχουν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ένωσαν τη φωνή και τις δυνάμεις τους κατά των φαινομένων της βίας στο ποδόσφαιρο με στόχο την εξάλειψη κάθε μορφής βίας.

Μαζί ανέλαβαν κοινή πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης με αφορμή αρκετά περιστατικά βίας και εκφοβισμού.

Στις αναμετρήσεις Παναιτωλικός-Άρης (13/2) και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (14/2), στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson και πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της εισόδου των 11άδων στον αγωνιστικό χώρο, οι ποδοσφαιριστές των ομάδων και οι διαιτητές, φόρεσαν φανέλες στις οποίες αναγραφόταν το κεντρικό σύνθημα της δράσης #Football_Is_Life. Σύνθημα που προβλήθηκε και στα led των γηπέδων καθώς και στην τηλεοπτική μετάδοση από την Cosmote TV. Η δράση πρόκειται να συνεχιστεί και στα δεύτερα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης.

Football-is-Life-foto-3.jpg#asset:485942


Η Betsson, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ο κόσμος του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται προς την κατεύθυνση της εξάλειψης κάθε μορφής βίας και κάθε ενέργειας που είναι αντίθετη με το «Ευ Αγωνίζεσθαι» και την ευγενή άμιλλα, με βασικό σύνθημα #Football_Is_Life. Το ποδόσφαιρο που αγαπάμε, δεν εμπεριέχει βία, εκφοβισμούς, και οπαδικές διαφορές. Το ποδόσφαιρο δίνει ζωή, το ποδόσφαιρο είναι ζωή!

Football-is-Life-foto-1.jpg#asset:485943
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.