Κύπελλο ΕΠΣΗ: Γιούχτας και ΠΑΟΚ στον τελικό

19:37 | 05/05/2023

Ο Γιούχτας με... θρίλερ και ο ΠΑΟΚρουσώνα είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν το κύπελλο στον τελικό της προσεχούς Κυριακής.

Στο γήπεδο Μοιρών, ο Γιούχτας χρειάστηκε τη ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι για να προκριθεί απέναντι στον αξιόμαχο Πόρο με 2-3 (2-2 κ.δ.).

Ο Πόρος προηγήθηκε στο σκορ δύο φορές με σκόρερ (ποιον άλλον;) τον Καστελλιανάκη (για το δεύτερο γκολ οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή), ενώ ο πρωταθλητής του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής ισοφάρισε ισάριθμες με τους Ροβίθη και Τζανή.

Στη διαδικασία των πέναλτι (θυμίζουμε πως δεν υπάρχει παράταση) ο Κόλλιας απέκρουσε το πέναλτι του Κουτάντου και ο Γροσδάνης έστειλε στην μπάλα άουτ, με τον Γιούχτα να παίρνει το «εισιτήριο» του τελικού.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, τα πράγματα ήταν πιο ξεκάθαρα αφού ο ΠΑΟΚ «καθάρισε» εύκολα την πρόκριση για τον τελικό, νικώντας 4-0 το Ασήμι.

Πριν τη συμπλήρωση ενός τετάρτου στην αναμέτρηση ο Κουράκης με δύο γκολ είχε δώσει προβάδισμα στην ομάδα του Κρουσώνα, ενώ στο δεύτερο μέρος τα γκολ των Στεφανάκη και Ρογδάκη διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.