Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ο Αλέ ξέσπασε σε κλάματα μαζί με τον δημοσιογράφο στη μικτή ζώνη

13:30 | 12/02/2024

Ο Σεμπαστιάν Αλέ ανέβηκε στην κορυφή της Αφρικής με την Ακτή Ελεφαντοστού, κατακτώντας το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, και στο flash interview δεν άντεξε και συγκινημένος ξέσπασε σε κλάματα μαζί με τον δημοσιογράφο.

Η Ακτή Ελεφαντοστού επέστρεψε στην κορυφή της Αφρικής έπειτα από εννέα χρόνια, αφού υπέταξε με ανατροπή τη Νιγηρία με 2-1 στον τελικό του Αμπιτζάν.

Ο Σεμπαστιάν Αλέ ήταν εκείνος που υπέγραψε τη μεγάλη ανατροπή για την ομάδα του και μετά το γκολ ισοφάρισης του Φρανκ Κεσιέ έγραψε το 1-2 και οδήγησε τη χώρα του στην κατάκτηση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Ο 29χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ φανερά συγκινημένος ξέσπασε σε κλάματα στη μικτή ζώνη την ώρα που έκανε δηλώσεις για τη σπουδαία επιτυχία που πανηγύρισε με την Ακτή Ελεφαντοστού, 19 μήνες μετά από τη διάγνωση του καρκίνου στους όρχεις.

Οι τελευταίοι 18 μήνες ήταν μία πρόκληση για εμένα και την οικογένειά μου. Δεδομένου του τι συνέβη τους τελευταίους μήνες, είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ μπροστά σας", είπε ο 29χρονος.

Θυμίζουμε ότι ο Αλέ τον Ιούλιο του 2022 διαγνώσθηκε με καρκίνο και τον Ιούλιο του 2023 τον νίκησε κι επέστρεψε στο ποδόσφαιρο.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.