Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ!

22:33 | 12/05/2018

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης αναδείχθηκε κυπελλούχος Ελλάδας για 2η σερί χρονιά - νίκη 2-0 επί της ΑΕΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του τελικού στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ, έχασε πέναλτι στο 25' με τον Πρίγιοβιτς και έπειτα από ένα ματς με πολλές κίτρινες και 3 κόκκινες κάρτες, επικράτησε με 2-0 στο ΟΑΚΑ. Στο 65' με εκπληκτικό φάουλ ο Βιερίνια ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε ενώ στο 92' ο Πέλκας διαμόρφωσε το 2-0. 

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε έναν τελικό που τα έκανε όλα σωστά εκτός απ'τις εκτελέσεις. Η ομάδα του Λουτσέσκου και είχε την πρωτοβουλία και απειλήθηκε ελάχιστα απ'την ΑΕΚ και κατάφερε να φτιάξει αρκετές και μεγάλες ευκαιρίες. Βρήκε απέναντί της έναν Μπάρκα που απέκρουσε πέναλτι και τετ-α-τετ του Πρίγιοβιτς, αλλά κυριάρχησε και δεν γινόταν να χάσει το τρόπαιο σε έναν τελικό που ήταν πολύ ανώτερος σε όλα απ'την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ (52’ Γκάλο), Γαλανόπουλος, Σιμόες, Μάνταλος (67’ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας (73’ Γιακουμάκης), Λιβάγια, Αραούχο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λέο Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Βιεϊρίνια (82’ Μαλεζάς), Κάνιας, Μαουρίσιο, Τζάλμα Κάμπος (51’ Μακ), Πέλκας, Μπίσεσβαρ (74’ Σάχοφ), Πρίγιοβιτς.

πληροφορίες: sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.