Κυπελλούχος Κρήτης ο ΟΦΙ, 2-0 τον ΠΑΝΟΜ

19:09 | 09/05/2018

Ο ΟΦΙ επικράτησε 2-0 του ΠΑΝΟΜ στην 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και συνεχίζει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στον… άτυπο τελικό Κρήτης, η ομάδα της Ιεράπετρας εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πέτυχε το στόχο της. Στον αντίποδα, οι Μαλιώτες προσπάθησαν, ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, όμως δεν απέφυγαν την ήττα. Διαμαρτυρήθηκαν, πάντως, σε δύο περιπτώσεις για πέναλτι, αλλά ο κ. Σταυρουλάκης είχε αντίθετη άποψη.

Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, οι γηπεδούχοι ανέλαβαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προηγήθηκαν στο 27’, όταν ο Παπαδόπουλος σέντραρε και ο Αραβιάκης στην προσπάθεια του να διώξει, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει το 1-0. Στο 38’, τώρα, ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ, η άμυνα ολιγώρησε και ο Ντιατά με κεφαλιά έκανε το 2-0. Οι ηττημένοι, βέβαια, θα μπορούσαν να μειώσουν στο 43’, αλλά ο Συσκάκης αστόχησε από πολύ πλεονεκτική θέση.

Στις αρχές της επανάληψης οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πλησίασαν στο γκολ, στο 51’ με τον Μυλωνά και στο 53’ με τον Ντούριτς. Στο 52’, μάλιστα, ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχτηκε ο Μυλωνάς, ωστόσο ο κ. Σταυρουλάκης δεν είδε παράβαση. Στο 83’ οι νικητές έμειναν με 10 παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Μίγγας. Στο 91’, τέλος, ο ΠΑΝΟΜ «φώναξε» και πάλι για πέναλτι για ανατροπή του Μυλωνά, ωστόσο ο ρεθυμνιώτης ρέφερι διέταξε ξανά «παίζετε».

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Καραγιάννης, Κορομηλάς, Τζελέπης, Πετάσης (60’ Μίγγας), Μούτσα (75’ Στάχτιαρης), Ουζούνογλου, Ντιατά (71’ Κωνσταντίνου), Παπαδόπουλος, Κορέτας (90’ Ακαμωτάκης).

ΠΑΝΟΜ (Γ. Πατελής-Γ. Βλαχάκης): Ζαχαριουδάκης,  Μανιαδής (64’ Χαλκιαδάκης), Διαμαντάκης, Τζιράκης, Αραβιάκης (87’ Κολάι), Ντούριτς (76’ Νικόλι), Μυλωνάς, Μαυρίδης, Δαριβιανάκης (55’ Καπετανάκης), Κατσούλης, Συσκάκης. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.