Κυπελλούχος στην… εκπνοή ο ΠΑΝΟΜ!

19:10 | 25/03/2018

Τα Μάλια γιορτάζουν την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ!

Ο ΠΑΝΟΜ επικράτησε στον 47ο τελικό 1-0 του ΠΟΑ και πήρε το 3ο τρόπαιο της ιστορίας του, ενώ κερδίζει τον τίτλο μετά από 11 ολόκληρα χρόνια. Το σύνολο των Πατελή-Βλαχάκη κατάφερε να φτάσει σ’ αυτό το σπουδαίο επίτευγμα με τέρμα λίγο πριν το φινάλε του αγώνα. «Χρυσός» σκόρερ των νικητών ήταν ο Μυλωνάς. 

Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και… πλησίασαν στο γκολ, στο 3’ με τον Μυλωνά και στο 9’ με τον Κολιακουδάκη. Σταδιακά, βέβαια, οι «πράσινοι» ισορρόπησαν και έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο ματς για πρώτη φορά στο 40’ με το σουτ του Πατηνιώτη, που έδιωξε σε κόρνερ ο Ζαχαριουδάκης. 
Λίγο μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους οι δυο ομάδες είχαν από μια καλή φάση. Στο 52’ ο σύλλογος του προσφυγικού προαστίου με τον Τριανταφύλλου και στο 58’ οι Μαλιώτες με τον Καπετανάκη. Στο επόμενο λεπτό ο ΠΟΑ απείλησε ξανά με τον Ρουμπάκη. Τον τελευταίο… λόγο, όμως, στον τελικό τον είπε ο ΠΑΝΟΜ, καθώς στο 90’ ο Μυλωνάς με φανταστική ενέργεια «έγραψε» το 1-0. 
ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Μαυρίδης, Διαμαντάκης, Χαλκιαδάκης, Τ. Τζιράκης, Κολιακουδάκης, Μυλωνάς, Μανιαδής, Φουκαράκης (78’ Συσκάκης), Δαριβιανάκης, Καπετανάκης (73’ Δ. Τζιράκης).
ΠΟΑ: Μανουσάκης, Βρεττός (46’ Καρβελάς), Ρουμπάκης (84’ Παπαδομιχελάκης), Χαμαλάκης, Πετράκης (46’ Χατζηανδρέου), Τζανής, Τριανταφύλλου, Χαρίτος, Ξυλούρης, Φραγκιαδάκης (61’ Μπέρκης), Πατηνιώτης.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.