Κύριοι, υποπέσατε σε σοβαρό λάθος

SMS
10:20 | 20/12/2018

Σε μία «μαύρη» μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο στον ΑΟΧ/Κισσαμικό αποφάσισαν να ρίξουν λάδι στη φωτιά.

Η Τετάρτη για το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν μία περίεργο μέρα. Περισυλλογής, σκέψης και αυτοκριτικής. Ενας ξυλοδαρμός διαιτητή σε νόμους ζούγκλας που διέπουν το άθλημα είναι, αν μη τι άλλο, τροφή για προβληματισμό.

Την ώρα που η πλειοψηφία των ομάδων -και μάλιστα όλων των κατηγοριών- εξέφραζαν επισήμως τη συμπαράστασή τους στον Θανάση Τζήλο, καταδικάζοντας παράλληλα τη δολοφονική επίθεση με επικριτικές ανακοινώσεις, στον ΑΟΧ/Κισσαμικό αποφάσισαν να... βγάλουν ανακοίνωση ΚΑΤΑ της διαιτησίας.

Διαβάστε ξανά την τελευταία πρόταση. Ανακοίνωση ΚΑΤΑ της διαιτησίας σε μέρα που η ελληνική διαιτησία είναι στο στόχαστρο, διαιτητής βρίσκεται στο νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό και σύσσωμο το υγιές ποδόσφαιρο καταδικάζει το σοκαριστικό γεγονός.

Στον ΑΟΧ/Κισσαμικό, όμως, διάλεξαν τη συγκεκριμένη μέρα για να εκφράσουν τα παράπονά τους για τη διαιτησία του αγώνα κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Προσέξτε: έχει κάθε δικαίωμα οποιαδήποτε ομάδα να θεωρεί εαυτόν αδικημένη. Γούστο της και καπέλο της. Οταν, όμως, τη μέρα που η επικαιρότητα επικεντρώνεται σε ένα δολοφονικό χτύπημα εναντίον διαιτητή και εσύ αποφασίζεις να ρίξεις λάδι στη φωτιά τότε το λιγότερο που δείχνεις είναι απρέπεια και έλλειψη σεβασμού. Βάζεις κι άλλη οργή στο μύλο των αρρωστημένων μυαλών.

Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός υπέπεσε σε μέγα φάουλ. Οχι μόνο επικοινωνιακό, αλλά ουσιαστικό. Σε φάουλ που δυναμιτίζει μία αρρωστημένη κατάσταση. Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός σε τέτοια περιπτώσεις, «καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς».

ΥΓ: Μην ψάχνετε να βρείτε τη σχετική ανακοίνωση της χανιώτικης ομάδας στο capitano.gr. Αποφασίσαμε να την αγνοήσουμε. Εσκεμμένα και το παραδεχόμαστε. Θα ήταν τουλάχιστον προσβλητικό να δημοσιεύσουμε μία ανακοίνωση κατά της διαιτησίας την ίδια ώρα που η ίδια η διαιτησία είναι «τραυματισμένη» και το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ένα από τα πιο μαύρα τούνελ της ιστορίας του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.