«Λαχείο» ο Διαμαντής

SMS

Ο νεαρός στόπερ του ΟΦΗ παρουσιάζεται όλο και καλύτερος.

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς ήταν εκείνος που βρέθηκε στο προσκήνιο στην Τρίπολη, λόγω του πέναλτι, αλλά και της αποβολής του από το ματς με τον Αστέρα.

Χωρίς την παραμικρή αμφιβολία, ωστόσο, ο πρωταγωνιστής από πλευράς Ομίλου ήταν ο έτερος κεντρικός αμυντικός.

Ο Απόστολος Διαμαντής αξιοποίησε για άλλη μία φορά την ευκαιρία που του έδωσε ο Γιώργος Σίμος και η εμφάνιση του στο «Θ. Κολοκοτρώνης» ήταν, αν μη τι άλλο, «γεμάτη».

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής εξελίσσεται σε πραγματικό «λαχείο» για τον ηρακλειώτικο σύλλογο και η επιλογή του από το τεχνικό επιτελείο για μια θέση στο ρόστερ αποδεικνύεται εύστοχη.

Ο Μακεδόνας παίκτης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, παρουσιάζεται ιδιαίτερα ώριμος στο χορτάρι και καταφέρνει να ξεχωρίζει.

Αυτή ήταν και η εικόνα του στην κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στους Αρκάδες, όπου διακρίθηκε και ήταν ο κορυφαίος για τους «ασπρόμαυρους».

Ο Διαμαντής είχε σε ακόμη ένα ματς σημαντικές επεμβάσεις, κέρδισε τις «μονομαχίες» που έδωσε, ήταν και πάλι αρκετά ψύχραιμος με την μπάλα στα πόδια, είναι διορατικός και «διαβάζει» σωστά το παιχνίδι και γενικότερα «καθάρισε» σχεδόν όλες τις επικίνδυνες στιγμές που πήγαν να δημιουργηθούν στην εστία του Βάτερμαν.

Το πλέον ευχάριστο με την περίπτωση είναι πως όσο βρίσκει χρόνο συμμετοχής, τόσο βελτιωμένος θα παρουσιάζεται, ενώ σίγουρα έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης.

Ο Διαμαντής τα πηγαίνει περίφημα μέχρι τώρα και σίγουρα με την απόδοση του και… βάζει δύσκολα στον 42χρονο τεχνικό, όσον αφορά στην παρουσία του στο αρχικό σχήμα του ΟΦΗ.

Γιατί ακόμη και αν επιστρέψουν άμεσα οι Γιαννούλης και Βούρος, ακόμη κι αν ο Σίμος διατηρήσει το σχήμα με τα δύο στόπερ, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δύσκολα βγαίνει στην παρούσα φάση από την 11άδα.

Το γήπεδο αποτελεί τον «καθρέπτη» για τον καθένα και ο Διαμαντής δείχνει πως ήρθε αποφασισμένος στον Όμιλο για να πετύχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η... πρωτιά του Σελίμοβιτς στα πέναλτι

Οι νέες εξετάσεις δείχνουν τη ζημιά του Ναμπί

Το μήνυμα επιστροφής από τον Μπούση... μέσω Capitano.gr


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.