ΛαΧτάρησαν οι Ίβηρες όμως προκρίθηκαν

23:08 | 25/06/2018

Πορτογαλία και Ισπανία έμειναν στην ισοπαλία απέναντι σε Ιράν και Μαρόκο όμως προκρίθηκαν στην επόμενη φάση - στην 1η θέση η Ισπανία θα παίξει απέναντι στην Ρωσία, Ουρουγουάη - Πορτογαλία το άλλο ματς.

Σκούρα τα βρήκαν απόψε Ισπανία και Πορτογαλία. Οι μεν Πορτογάλοι προηγήθηκαν με το ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ του Κουαρέσμα απέναντι στους Ιρανούς στο 45', έχασαν πέναλτι στο φινάλε, όμως οι αντίπαλοι τους δεν τα παράτησαν. Στο 93' ο Ανσαριφάρντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 1-1 ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το Ιράν έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-1 και να προκριθεί αντί των Πορτογάλων. Τελικά, το ισόπαλο αποτέλεσμα άφησε 2η την Πορτογαλία.

Στο Κάλινγκραντ, το Μαρόκο προηγήθηκε δύο φορές (14' Μπουταίμπ, 81' Νεσίρι) όμως ο Ίσκο αρχικά (19') και ο Άσπας στις καθυστερήσεις έσωσαν την παρτίδα για τους Ισπανούς. 

Το Σάββατο 30 Ιουνίου (21.00) στο Σότσι, η Ουρουγουάη που έκανε το 3/3 στον 1ο όμιλο θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία, ενώ μια ημέρα αργότερα, την Κυριακη 1η Ιουλίου (17.00), η Ισπανία θα αναμετρηθεί με τη διοργανώτρια Ρωσία στο «Λουζνίκι» της Μόσχας.

H τελική βαθμολογία του 2ου ομίλου:

1. Ισπανία 5 (6-5)
2. Πορτογαλία 5 (5-4)
3. Ιράν 3 (2-2)
4. Μαρόκο 1 (2-4)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.