Μέγα κάζο για τον ΟΦΗ!

ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ έχασε μέσα από τα χέρια του ένα δικό του παιχνίδι, με τη Λαμία να φτάνει στην ανατροπή και τη νίκη (2-1).

Ο Νίκος Νιόπλιας άρχισε το παιχνίδι με μία έκπληξη κι αυτή αφορούσε την άμυνα με τον Σελίμοβιτς να παίρνει θέση βασικού δίπλα στον Πασαλίδη στα στόπερ. Κατά τα λοιπά, όπως αναμενόταν έβαλε τον Ντουρμισάι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΟΦΗ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τη Λαμία στο πρώτο μέρος, η οποία μπορεί να είχε κατά διαστήματα την κατοχή, αλλά δεν δημιουργούσε προβλήματα. Αντίθετα, ο ΟΦΗ ήταν εκείνος που έχασε μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Λάμπρου μετά από εξαιρετική πάσα του Τοράλ και γενικότερα ήταν πιο δραστήριος μπροστά.

Λίγα λεπτά μετά την ευκαιρία ήρθε η δικαίωση για τον Όμιλο και το 0-1. Μετά από τρομερή κάθετη πάσα του Τοράλ, η μπάλα έφτασε στον Γκαγιέγος που σούταρε. Το γκολ όμως ακυρώθηκε από τον διαιτητή για επιθετικό φάουλ του Τσιλιανίδη στον Μαρτίνεθ, το οποίο φυσικά δεν υπήρχε. Το VAR κάλεσε τον ρέφερι να δει τη φάση στο μόνιτορ και αφού ελέγχθηκε το γκολ τελικά μέτρησε κανονικά (θα την ήταν αδικία να μην μετρήσει) και ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα στο 34ο λεπτό.

Στα υπόλοιπα λεπτά η Λαμία προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν δημιούργησε κινδύνους στην άμυνα της Κρητικής ομάδας που κράτησε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άρχισε με μία μεγάλη ευκαιρία για κάθε ομάδα. Στα πρώτα λεπτά ο Τοράλ με κεφαλιά-ψαράκι σχεδόν εξ επαφής δεν μπόρεσε να κάνει το 0-2, ενώ λίγο μετά ο Μαρτίνεθ έχασε την πρώτη μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους με σουτ που έφυγε λίγο έξω.

Φάση ξαναέκανε ο ΟΦΗ λίγο μετά και συγκεκριμένα στο 62' με τον Σαράνοφ να νικάει σε τετ α τετ τον Ντουρμισάι.

Στη συνέχεια το ματς έγινε... ροντέο. Ο Καμάου, που είχε μπει λίγο νωρίτερα, σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ και σαν να μην έφτανε αυτό ο Μανούσος λίγο μετά, στο 82', έχοντας μπει νωρίτερα στο ματς ισοφάρισε για τη Λαμία κόντρα στη ροή του αγώνα!

Το μέγα σοκ για τον ΟΦΗ ήρθε στο 87ο λεπτό πάλι από τον Μανούσο, μετά από τραγικό λάθος του Καμάου. Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε την ανατροπή και διαμόρφωσε το 2-1 για τη Λαμία σοκάροντας σε απόλυτο βαθμό τον ΟΦΗ που έβγαλε τα μάτια του!

Οι συνθέσεις:

Λαμία: Σαράνοφ, Μαζουλουξής, Προβυδάκης, Μαρτίνεθ (78' Σαραμαντάς), Αντέτζο, Μπεχαράνο (46' Τζανδάρης), Νούνιες, Μπανγκουρά, Καραμάνος (72' Μανουσάκης), Ρόμανιτς (64' Αραμπούλι), Τσούκαλος (64' Μανούσος)

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Σελίμοβιτς, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, ντε Γκουζμάν, Γκαγιέγος, Τοράλ (90' Λουίζ Φελίπε), Τσιλιανίδης (74' Καμάου), Λάμπρου, Ντουρμισάι (74' φαν Ντάινεν)

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.