Άτυ«Χ»ος ο ΟΦΗ, άφησε δύο βαθμούς στη Λαμία

ΟΦΗ

Λαμία και ΟΦΗ έμειναν στο 2-2 με τον Όμιλο να προηγείται δύο φορές αδυνατώντας όμως να κρατήσει το διπλό.

Με δύο αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε ο ΟΦΗ το ματς, με τον Ντίκο αντί του Φελίπε και τον Τοράλ αντί του τραυματία Ριέρα.

Ο ΟΦΗ έβγαλε ολόκληρο το πρώτο μέρος χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τη Λαμία, την ώρα που με την ταχύτητα του Ντίκο προσπαθούσε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Ο Ντίκο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Όμιλο στο 27ο λεπτό διαβάζοντας τη φάση και την ασυνεννοησία της άμυνας των γηπεδούχων.

Ο Ντίκο, πάλι, ήταν αυτός που απείλησε, σχεδόν με τον ίδιο τρόπο, για το 0-2 λίγο μετά, ενώ στο 40ο λεπτό ο Τοράλ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους με κοντινό σουτ το οποίο έδιωξε δύσκολα στη γωνία του ο γκολκίπερ της Λαμίας.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Λαμία έφτασε στην ισοφάριση. Ο Καρλίτος τροφοδότησε τον Τσιλούλη, ο οποίος πάτησε στην περιοχή, πέρασε τον Βούρο και πλάσαρε τον Σωτηρίου για το 1-1. Η φάση ελέγχθηκε από το VAR για το αν υπήρχε οφσάιντ και τελικώς το γκολ μέτρησε κανονικά.

Ο ΟΦΗ άργησε να αντιδράσει και το έκανε στο 66ο λεπτό. Συγκεκριιμένα, ο Γαγιέγος κοντρόλαρε, σύγκλινε, έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Κορνέζο και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-1 του Ομίλου.

Στο 74' ο ΟΦΗ ήταν άτυχος, αφού δέχθηκε την ισοφάριση... από το πουθενά. Μετά από εκτέλεση κόρνερ η άμυνα του ΟΦΗ δεν μπόρεσε να διώξει και η μπάλα από το κεφάλι του Καρώ κατέληξε στα δίχτυα για το 2-2.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει από το σοκ, αναζητώντας το τρίτο γκολ, πλησίασε σε αυτό στη μεγάλη ευκαιρία του Νέιρα στις καθυστερήσεις, αλλά το 2-2 δεν άλλαξε και η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας έχασε δύο βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Σαραμαντάς (46΄ Βασιλαντωνόπουλος), Σιμόν, Τζανετόπουλος, Πάβλοβετς (46΄ Τόσιτς), Στάνκο (73΄ Λονγκό), Νούνιες, Σλίβκα, Κορνέζος (90΄+ Σαντάνα), Καρλίτος (87΄ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Σωτηρίου, Λάρσον, Θοράρινσον (79΄ Αμπάντα), Βούρος, Καρώ, Πασαλίδης, Μεγιάδο (84΄ Γκλάζερ), Γκαγέγκος, Μπάκιτς, Ντικό (57΄ Λουίζ Φελίπε), Τοράλ (79΄ Νέιρα)


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.