«Λάμπει» στα γήπεδα της Ολλανδίας ο Σπυριδάκης

SMS
16:57 | 25/04/2018

Ο 17χρονος Μιχάλης Σπυριδάκης από το Καμηλάρι, διαπρέπει στο Ολλανδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γκόου Αχέντ Ινγκλς (U17)

Ο Μιχάλης Σπυριδάκης (γεννημένος στις 23/4/2001) αγωνίζεται στην U17 της Γκόου Αχέντ Ινγκλςκαι εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Ο νεαρός Κρητικός καλύπτει κυρίως το δεξί και το αριστερό άκρο της επίθεσης, αλλά μπορεί να αγωνιστεί με ευκολία και στο χώρο του κέντρου, θέση που χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές τη φετινή σεζόν.

Όπως αναφέρει το talentabout.gr, με την U17 της Γκόου Αχέντ Ινγκλς ο Σπυριδάκης έχει αγωνιστεί 25 φορές, τις 23 βασικός, έχοντας 5γκολ και 11 ασίστ, όντας ένας από τους καλυτερους ποδοσφαιριστές της ομάδας του. Χαρακτηριστική είναι η ικανότητά του να κερδίζει πέναλτι, καθώς στο φετινό πρωτάθλημα τα έχει καταφέρει 3 φορές.

Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν δει πολύ καλά στοιχεία στον 17χρονο, γι’ αυτό και πρόσφατα τον προώθησαν στην U19. Μάλιστα, αν συνεχίσει τις εξαιρετικές εμφανίσεις, δεν αποκλείεται να βρεθεί και στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο νεαρός Κρητικός έχει όλο το μέλλον μπροστά του και αν συνεχίσει τη σκληρή δουλειά θα ανταμειφθεί πολύ σύντομα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.