Λαμπρινός: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ»!

20:04 | 12/11/2021

Ο δήμαρχος Ηρακλείου συνεχάρη την κρητική ΠΑΕ για την πρωτοβουλία της για τους σεισμόπληκτους

Ο Βασίλης Λαμπρινός βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Παγκρήτιο και έστειλε μήνυμα με αφορμή το φιλανθρωπικό φιλικό:

Ο Δήμος Ηρακλείου στηρίζει εμπράκτως το φιλικό του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας για τους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου.

Θέλω να συγχαρώ τον ΟΦΗ για αυτήν την αξιέπαινη πρωτοβουλία. Η διοίκηση της ομάδας έχει δείξει κι άλλες φορές την ευαισθησία της σε κοινωνικά θέματα. Έχει ιδιαίτερη σημασία μια ομάδα να είναι μεγάλη, όχι μόνος εντός γηπέδου αλλά και εκτός αυτού με το ήθος και τις αρχές που πρεσβεύει. Και ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα για στηρίξει τους σεισμόπληκτους συμπολίτες μας. Οι Ηρακλειώτες είχαν δείξει έτσι κι αλλιώς την αλληλεγγύη τους από την πρώτη στιγμή, με την πολύ μεγάλη προσφορά τους στην συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης που είχαμε οργανώσει. Ως Δήμος Ηρακλείου είμαστε δίπλα τους στους σεισμόπληκτους από την πρώτη στιγμή με μια σειρά από πρωτοβουλίες. Και θα είμαστε δίπλα τους και στη συνέχεια, σε οτιδήποτε χρειαστούν. Όπως είμαστε δίπλα στον ΟΦΗ, αλλά και σε οποιονδήποτε άλλο σύλλογο ή φορέα αναλαμβάνει παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.