Λαπόρτα για Μέσι: «Θα θέλαμε το τέλος της καριέρας του να είναι με την Μπαρτσελόνα»

18:28 | 29/07/2022

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Ζοάν Λαπόρτα μίλησε σε μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, εκφράζοντας την επιθυμία του ο Λιονέλ Μέσι να ολοκληρώσει τη καριέρα του με τη φανέλα των μπλαουγκράνα.

Ο Ζοάν Λαπόρτα στάθηκε σε συνέντευξη του στο ηθικό χρέος που έχουν στην Μπαρτσελόνα απέναντι στο Μέσι, προσθέτοντας ότι οικονομικά ζητήματα δεν κατέστησαν εφικτή την παραμονή του στη Βαρκελώνη.

«Ο χρόνος του Μέσι στην Μπαρτσελόνα δεν τελείωσε όπως όλοι θέλαμε. Κατέληξε να εξαρτηθεί πολύ από οικονομικά ζητήματα και έχουμε ηθικό χρέος απέναντί του» διαβεβαίωσε.

«Θα θέλαμε το τέλος της καριέρας του να είναι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και να τον χειροκροτούν σε όλα τα γήπεδα. Είναι μια φιλοδοξία που έχω, είμαι συνυπεύθυνος για το τέλος της και θα ήθελα να γίνει», ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή της Μπάγερν Γιούλιαν Νάγκελσμαν και στις αιχμές που άφησε για τα οικονομικά ζητήματα της Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι

««Αυτό που θα ζητούσα είναι να κοιτάξουν τον τρεχούμενο λογαριασμό τους, έχουν λάβει σημαντικά χρήματα για τη μεταγραφή του Λεβαντόφσκι. Σέβομαι τους πάντες και δεν ανακατεύομαι στα οικονομικά των άλλων».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.