Λεάλ: «Δεν συνεχίζω»

14:20 | 02/06/2018

Την αποχώρησή του από τον ΟΦΗ τόνισε με δήλωσή του στο Capitano.gr ο Σέρχιο Λεάλ.

Ο Ουρουγουανός μέσος θα είναι ο τρίτος μετά τους Πουρτουλίδη και Μονιάκη, παίκτες του Ομίλου όπου θα αποχωρήσει από την ομάδα. «Δεν θα συνεχίσω στον ΟΦΗ, δεν έχω ακόμα κάποια πρόταση και δεν ξέρω τι θα κάνω», τόνισε μιλώντας στο Capitano.gr ο Σέρχιο Λεάλ

Ο ικανός ποδοσφαιριστής δεν θέλησε να επεκταθεί σε λεπτομέρειες για το αν ο ίδιος αρνήθηκε πρόταση της ομάδας, ή απλά ενημερώθηκε πως δεν είναι στα πλάνα του προπονητή για τη Super League. Όπως και να έχει η ουσία είναι πως η παρουσία του με τη φανέλα του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε. 

Μπορεί να ήταν σύντομη αυτή η παρουσία, ήταν όμως άκρως επιτυχημένη, καθώς υπήρξαν παιχνίδια τα οποία ουσιαστικά τα… πήρε μόνος του ο Λεάλ. Παρόλα αυτά κάποια προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε μέσα στη χρονιά, δεν του επέτρεψαν να προσφέρει ακόμα περισσότερες από της πολύτιμες υπηρεσίες του. 

Αγωνίσθηκε σε 13 ματς, στα 11 εκ των οποίων ήταν βασικός. Έπαιξε 798 λεπτά και πέτυχε δύο γκολ, το ένα μάλιστα κόντρα στην παλιά του ομάδα τον Εργοτέλη, στο ματς του «Γεντί Κουλέ», ενώ το άλλο στον εντός έδρας αγώνα με τα Τρίκαλα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.