Λεβαδειακός και Ιωνικός έβαλαν «φωτιά» στη μάχη της παραμονής!

21:44 | 08/04/2023

Μεγάλες εκτός έδρας νίκες για Λεβαδειακό και Ιωνικό.

Την πρώτη νίκη του στα Play Out της Super League (μετά από δύο ισοπαλίες σε ισάριθμα παιχνίδια) πανηγύρισε ο Λεβαδειακός στην Τρίπολη, επικρατώντας 1-0 του Αστέρα.

Χάρη στο γκολ του Γιαννιώτα στο 37΄, η ομάδα της Βοιωτίας πανηγύρισε το παρθενικό της εκτός έδρας «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Στην Τρίπολη, ο Ιωνικός είχε βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό και και μετά τα τελευταία αποτελέσματα στα playouts και έψαχνε μια σημαντική νίκη. Αυτή ήρθε στο Αγρίνιο και μάλιστα ήταν και ιστορική για τον Ιωνικό που κέρδισε πρώτη φορά εκτός έδρας τον Παναιτωλικό με 1-0.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Σεμπά με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο μέρος. Ένα πέναλτι που κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με τη χρήση του VAR για χέρι του Μλάντεν. Ο Ιωνικός θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο τέρμα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου καθώς είχε δοκάρι με τον Ελευθεριάδη αλλά στη συνέχεια έδωσε χώρο στους γηπεδούχους.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.