Έπεσε από την Ακρόπολη ο ΟΦΗ και βρήκε... Λαμπρόπουλο!

ΟΦΗ

Ο κάκιστος ΟΦΗ έσωσε τον βαθμό στη Λειβαδιά με το γκολ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων (1-1)!

Ο Δέλλας πήγε με συνταγή Άρη στη Λειβαδιά και με μία αλλαγή, η οποία στο πρώτο ημίχρονο δεν του βγήκε. Συγκεκριμένα, ο Μακεδόνας προπονητής ξεκίνησε κόντρα στον Λεβαδειακό τον Μπάκιτς αντί του Αποστολάκη, αλλά η επιλογή αυτή δεν βοήθησε τον ΟΦΗ στον άξονα όπου και παρουσιαζόταν το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Ο Λεβαδειακός δεν έπαιξε κάτι σπουδαίο, αλλά εκμεταλλευόμενος τα προβλήματα των φιλοξενούμενων στη μεσαία γραμμή ήταν απειλητικός στο ανοιχτό γήπεδο, ενώ ήταν η ομάδα που είχε τις δύο ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου.

Από την άλλη ο ΟΦΗ μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός που έκλεισε το πρώτο μέρος στο 0-0, αφού εκτός των ανασταλτικών προβλημάτων ήταν και ακίνδυνος μπροστά με μία αδύναμη κεφαλιά του Γκούνγκ να λογίζεται ως η μοναδική του φάση.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός βρήκε ένα απίθανο γκολ από τον Μπάλτζι, ο οποίος αιφνιδίασε τον Χριστογεώργο κι έστειλε την μπάλα στο «γάμα», στο 33ο δευτερόλεπτο! Ο ΟΦΗ βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ κι έψαξε την αντίδραση, με τον Δέλλα να διορθώνει το λάθος του βάζοντας τον Αποστολάκη στη θέση του Νους.

Αυτή δεν ήταν η μόνη αντίδραση του προπονητή του ΟΦΗ. Έκανε κι άλλες αλλαγές, άλλαξε το σύστημα, άλλαξε την επίθεση, αλλά προκοπή δεν είδε. Το μόνο που είδε ήταν ένα κάκιστο ημίχρονο από τους ποδοσφαιριστές του που δεν μπορούσαν να κάνουν τελική!

Στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η λύτρωση για τον ΟΦΗ στην πρώτη φάση του ΟΦΗ! Οπως και με τον Άρη, ο Σενγκέλια έκανε εκπληκτική σέντρα και ο Λαμπρόπουλος, που βρέθηκε σε θέση φορ, με καρφωτή κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1! Ο Λεβαδειακός διαμαρτυρήθηκε για φάουλ του Ριέρα στον Γιαννιώτα στην αρχή της φάσης, αλλά δεν υπήρχε καμία απολύτως παράβαση όπως φάνηκε και ξεκάθαρα στο ριπλέι.

Με το γκολ αυτό ο ΟΦΗ έπεσε από την Ακρόπολη και βρήκε πορτοφόλι και απέφυγε την ήττα σε ένα ματς που σίγουρα πρέπει να αποτελέσει μάθημα.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Λιάγκας, Μεχία, Παπαδόπουλος, Τσοκάι, Βήχος, Ρόμο, Ζίνι, Πεντρόζο, Μπάλζι, Τσαπράς

ΟΦΗ (Δέλλας): Χριστογεώργος, Γκοζάλες, Χατζηθεοδωρίδης, Μπρεσάν, Λαμπρόπουλος, Μπάκιτς, Μπαΐνοβιτς, Φούντας, Νους, Σενκγέλια, Γιουνγκ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.