Λέει «αντίο» και βουρ από την αρχή!

11:08 | 19/07/2020

Ο ΟΦΗ αποχαιρετάει στο ΟΑΚΑ τη σεζόν και συνεχίζει αμέσως το σχεδιασμό για τη νέα.

Ο Όμιλος ολοκληρώνει τη χρονιά με το αποψινό (20.00-Capitano.gr) εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος ρίχνει αυλαία από’ κει που άρχισε τις φετινές εκτός έδρας υποχρεώσεις του.

Και θέλει να τα πάει και τώρα περίφημα, όπως και στην αναμέτρηση του περασμένου Αυγούστου, όταν είχε νικήσει 1-3 το «τριφύλλι», στο πλαίσιο της 2ης «στροφής» της Super League 1.

Το σημερινό αντάμωμα με τους «πράσινους» αναμένεται ν’ αποτελέσει άλλο ένα ματς… ευκαιριών, με τον Γιώργο Σίμο λογικά να χρησιμοποιεί και πάλι παίκτες, που δεν έχουν παίξει αρκετά.

Ο ΟΦΗ θα προσπαθήσει να τελειώσει με ιδανικό τρόπο τη χρονιά. Θα ψάξει το θετικό αποτέλεσμα για να πει… γλυκό «αντίο», σε μια απόλυτα επιτυχημένη περίοδο.

Φιλοδοξεί, επίσης, να παραμείνει αήττητος από τον Παναθηναϊκό για 7ο συνεχόμενο ματς, ώστε να διευρύνει ακόμη περισσότερο το σερί του.

Με το τέλος, βέβαια, του αγώνα, είναι αλήθεια πως δεν υπάρχει πολύς καιρός για χαλάρωση και ξεκούραση.

Ο κορωνοϊός διαμόρφωσε διαφορετικές συνθήκες και περιόρισε τα χρονικά περιθώρια. Ο σχεδιασμός για την ερχόμενη σεζόν, έτσι, έχει ξεκινήσει και απλά οι «στροφές» θ’ ανέβουν για το «χτίσιμο» της ομάδας της καινούργιας χρονιάς.

Τους ιθύνοντες του Ομίλου, δηλαδή, περιμένει πολλή δουλειά, αφού το ζητούμενο είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Η φετινή περίοδος και η παρουσία των «ασπρόμαυρων» στα πλέι οφ, είναι αλήθεια πως «γεννάει» προσδοκίες για την… επόμενη μέρα.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σίμου έχει πλέον μπροστά του και την ευρωπαϊκή πρόκληση, οπότε όλες οι κινήσεις πρέπει να είναι προσεγμένες και εύστοχες.

Οι απαιτήσεις αυξάνονται και ο ΟΦΗ καλείται ν’ ανταποκριθεί και ν’ ανταπεξέλθει σ’ ένα «γεμάτο» πρόγραμμα, εφόσον κιόλας συνεχίσει και μετά το πρώτο του παιχνίδι στο Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Γλυκό» φινάλε και σερί

O OΦΗ ανακοίνωσε την τελευταία αποστολή της χρονιάς

«Υπάρχει κίνητρο και στόχος»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.