ΛεΜπρόν: Σκέφτεται την απόσυρση ο «βασιλιάς»

09:14 | 23/05/2023

Είδηση... βόμβα από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που τόνισε ότι θέλει να σκεφτεί πολλά μετά τον αποκλεισμό των Λέικερς από τους Νάγκετς και σκέφτεται πλέον σοβαρά το τέλος της καριέρας του.

«Πρέπει να σκεφτώ πολλά για εμένα σχετικά με το μπάσκετ και αν θα συνεχίσω να παίζω». Αυτά ήταν τα λόγια του ΛεΜπρόν Τζέιμς αμέσως μετά την ήττα των Λέικερς από τους Νάγκετς που οδήγησε στον αποκλεισμό με 4-0 από τους τελικούς.

Η απάντηση για το μέλλον του ήταν πιο αινιγματική από ποτέ και ήρθε να... ταράξει τα νερά του ΝΒΑ. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μόλις ολοκλήρωσε την 20ή σεζόν της καριέρας του αλλά πλέον το μέλλον δεν είναι σίγουρο.

Μία δήλωση που μάλιστα ήρθε λίγες ώρες μετά την απόσυρση του πολύ καλού του φίλου, Καρμέλο Άντονι και μένει πλέον να φανεί αν τις επόμενες μέρες υπάρξει σχετική εξέλιξη με το μέλλον του, την ώρα που οι φίλοι των Λέικερς αγωνιούν.

Στο τελευταίο παιχνίδι της 20η χρονιάς στον «μαγικό πλανήτη» είχε 40 πόντους, 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ. Απέτυχε στην προσπάθειά του να ανταγωνιστεί τους Ντένβερ Νάγκετς και αμέσως μετά παραδέχτηκε πως «αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα της Δύσης. Από τη μέρα που ήρθα στο Λ.Α. για τους Λέικερς δεν παίξαμε ποτέ άλλοτε με καλύτερο αντίπαλο».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΛεΜπρόν έχει μεταξύ άλλων στο βιογραφικό του τέσσερα πρωταθλήματα NBA (δύο με τους Χιτ και από ένα με τους Καβαλίερς και τους Λέικερς) και ισάριθμα βραβεία MVP τελικών, τέσσερα βραβεία MVP της κανονικής περιόδου του NBA, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο NBA σε κανονική περίοδο και playoffs και ο μοναδικός στην ιστορία της λίγκας με +30.000 πόντους, +10.000 ριμπάουντ και +10.000 ασίστ στην καριέρα του.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.