Λίβερπουλ και Μπάγερν μαζί στην κούρσα για Τσάμπι Αλόνσο, το ποσό που ζητά η Λεβερκούζεν

17:30 | 29/02/2024

Ο Τσάμπι Αλόνσο βρίσκεται ψηλά στη λίστα τόσο της Λίβερπουλ, όσο και της Μπάγερν και σύμφωνα με το RMC, εάν θέλουν να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι θα πρέπει να πληρώσουν στη Λεβερκούζεν ένα ποσό μεταξύ 15-25 εκατ. ευρώ.

Τα σενάρια για τον διάδοχο του Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο της Λίβερπουλ, αλλά και τον αντικαταστάτη του Τόμας Τούχελ στην Μπάγερν πληθαίνουν και συνεχίζονται.

Αμφότεροι οι δύο προπονητές δεν θα συνεχίσουν στις ομάδες τους, με τον Κλοπ να ανακοινώνει ότι θέλει να αποσυρθεί και τον Τούχελ να λύνει τη συνεργασία του με τους Βαυαρούς ελέω των φετινών αποτελεσμάτων της ομάδας.

Ο Τσάμπι Αλόνσο της εκπληκτικής φετινής Λεβερκούζεν που οδεύει στην κατάκτηση της Bundesliga είναι το πρόσωπο που απασχολεί τις διοικήσεις των δύο ομάδων και βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους.

Το συμβόλαιό του ωστόσο, με τη γερμανική ομάδα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, επομένως ακόμη κι αν ο Αλόσνο τα βρει με την ομάδα, θα πρέπει εκείνη να συμφωνήσει με τη Λέβερκούζεν.

Σύμφωνα με το RMC, το ποσό που θα ζητήσει κυμαίνεται μεταξύ 15-25 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αφήσει τον Ισπανό τεχνικό να αποχωρήσει.

Διαφορετικά θα πρέπει όποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της να περιμένει μέχρι το 2025, όταν και θα ενεργοποιηθεί η ρήτρας αγοράς του που ορίζεται στα 15 εκατ. ευρώ.

Πηγή: Sport24

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.