Λίβερπουλ: Τελικές επαφές με τον Αμορίμ για συμβόλαιο 2+1 χρόνια

16:30 | 09/04/2024

H Λίβερπουλ, μετά την αποτυχία να συνεργαστεί με τον Τσάμπι Αλόνσο, για να κλείσει την εποχή του Γιούργκεν Κλοπ, έχει καταλήξει στην περίπτωση του Ρούμπεν Αμορίμ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας έως το καλοκαίρι του 2026, με ρήτρα εξαγοράς στα 30 εκατ. ευρώ.

Ο 39χρονος Πορτογάλος τεχνικός θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και έχει αποφασίσει να αποδεχτεί τη μεγάλη πρόκληση και να καθήσει στον πάγκο του «Ανφιλντ». Η διοίκηση της Λίβερπουλ, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, είναι στις τελικές επαφές με τον μάνατζερ του, Κάρλος φαν Στράχαλεν, και έχει προτείνει συμβόλαιο συνεργασίας για 2+1 χρόνια στον Αμορίμ.

Η αγγλική ομάδα έχει εξαιρετική σχέση με τον Κολομβιανό ατζέντη, καθώς εκπροσωπεί και τον Λουίς Ντίας, και ήταν αυτός που πήγε τον διεθνή άσο από την Πόρτο στο «Ανφιλντ» τον Ιανουάριο του 2022.

Μάλιστα ο Αμορίμ έχει τη δυνατότητα να φύγει με λιγότερα χρήματα από τα 30 εκατ. ευρώ που αναφέρονται στο συμβόλαιο του με τη Σπόρτινγκ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αγγλική ομάδα θα πληρώσει περίπου 15 εκατ. για να λύσει το συμβόλαιο του νεαρού κόουτς με τα «λιοντάρια».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.