Λιόλιος: «Ο Γιάννης θα είναι στο Ευρωμπάσκετ – Βοηθός του Ιτούδη ο Οπενχάιμερ των Μπακς»

16:04 | 22/07/2022

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, επιβεβαίωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα συμμετάσχει με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket του Σεπτεμβρίου και έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη.

Μιλώντας στην ΕΡΑΣΠΟΡ, ο Λιόλιος τόνισε ότι στο πλευρό του Ιτούδη στον πάγκο της ομάδας, θα είναι εκτός από τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Σάββα Καμπερίδη και Στέφανο Τριαντάφυλλο και ο βοηθός προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Τζος Οπενχάιμερ.

Αναλυτικά, ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε για το θέμα: "Ο Γιάννης υπεραγαπά την Εθνική ομάδα. Είναι ένας αθλητής που αγαπάει την Ελλάδα και αυτό θέλουμε να το τονίσουμε. Φυσικά και θα είναι μαζί μας στο Eurobasket, άλλωστε το δήλωσε και ο ίδιος εμμέσως. Θα είναι το Σεπτέμβριο στο Eurobasket μαζί μας και αυτό μας βοηθάει όλους που ασχολούμαστε την Εθνική ομάδα, αλλά κυρίως τους Έλληνες να είμαστε μία γροθιά για να διεκδικήσουμε το καλύτερο στην διοργάνωση".

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΕΟΚ αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αύξησης των ξένων παικτών στις ομάδες της Basket League, εκφράζοντας την αντίθεσή του στο αίτημα των συλλόγων.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.