Νιόπλιας: «Η περσινή χρονιά έχει αφήσει κατάλοιπα»

19:36 | 31/10/2021

Ο Νίκος Νιόπλιας ήταν ικανοποιημένος με την εικόνα του ΟΦΗ στη Λεωφόρο

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει και το διπλό.

Επίσης αναφέρθηκε στον διαφορετικό ΟΦΗ που βλέπουμε στα εκτός και στα εντός παιχνίδια.

«Είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο νιώσαμε την πίεση αλλά δίχως μεγάλες ευκαιρίες. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και θέλω να πω πολλά μπράβο στους παίκτες μου μετά από μια δύσκολη εβδομάδα. Έχουμε καλή ομάδα, το διαπιστώσαμε σήμερα. Δικαιούμασταν τον βαθμό της ισοπαλίας, είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν θα ήταν παράλογο αν παίρναμε και τους τρεις βαθμούς.

Αλήθεια είναι πως παρουσιάζουμε διαφορετικές εικόνες εντός και εκτός έδρας, δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Η περσινή χρονιά έχει αφήσει κατάλοιπα και πρέπει να το διορθώσουμε.

Σίγουρα δεν παίξαμε πολύ καλά με την Λαμία, δεν είναι τόσο το αποτέλεσμα γιατί κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και μας στενοχώρησε πάρα πολύ. Δεν άλλαξε τίποτα, γνωρίζουμε ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Παίξαμε κόντρα σε μια ομάδα που παίζει καλά στην έδρα της όμως εμείς είχαμε φρεσκάδα, τους παίκτες και το τακτικό μας κομμάτι και ήμασταν καλοί στο τακτικό κομμάτι».

Δείτε εδώ όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ στην Cosmote, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ:

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.